Θεσπιές, Βοιωτίας: Ομολόγησε ο υπαίτιος τραυματισμού της ανήλικης- Υπέδειξε το όπλο που κατείχε και ενήργησε πυρά σε γλέντι, ανήμερα το Πασχα

Σε κινητοποίηση η ΔΑ Βοιωτίας μετά την παραδοχή άνδρα από το Λεοντάρι Βοιωτίας, για ρίψεις πυρών στο γλέντι του Πάσχα, στην έρευνα για ταυτοποίηση του όπλου από το οποίο εβλήθη η βολίδα που τραυμάτισε σοβαρά την ανήλικη στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr εντοπίσθηκε και κλήθηκε σε εξέταση άνδρας, 54ετων, από το γειτονικό χωριό Λεοντάρι Βοιωτίας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ενήργησε πυρά στον αέρα κατά τη διάρκεια γλεντιού ανήμερα του Πάσχα (28/04)

Η βολίδα του όπλου από εποστρακισμό ακολούθησε πορεία με την κάθοδο της να πλήττει στο κεφάλι την 8άχρονη, ενω έπαιζε έξω από το σπίτι της οικογένειας της, στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Ο 54άχρονος άνδρας- σύμφωνα πάντα με τις ίδιες Αστυνομικές πηγές- φερεται να υπέδειξε στην Αθήνα, το σημείο που φυλάσσει το όπλο που κατείχε παρανομα και ενήργησε τα πυρά. Αναμένεται η εργαστηριακή εξέταση βαλλιστικής για ταυτοποίηση του όπλου, με τη βολίδα που αφαίρεσαν στο χειρουργείο οι γιατροί από το τραύμα που φέρει η 8άχρονη.

Στην ΔΑ Βοιωτίας, μεταβαίνει ο Γενικός και ο Αστυνομικός Διευθυντής προκειμένου να επιληφθούν στην υπόθεση με το σοβαρό τραυματισμό της ανήλικης έπειτα από την τελευταία εξέλιξη.

Ο 54άχρονος αναμένεται (01/05) να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.