Εξάρχεια: “Με έβριζε, “παλιοφασίστα, εδώ είναι άβατο, θα σας σκοτώσουμε φασίστες όλους”, και από πάνω μου με κλωτσούν 20-25 άτομα”

Κατάγματα στα πλευρά και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τον αυχένα φέρει ο 45άχρονος, ύστερα απο επίθεση οργανωμένης ομάδας αγνώστων ατόμων στην πλατεία Εξαρχείων, με αφορμή μακεδονικά σύμβολα  που έφερε στην .

«Σηκώνει ένα σιδερολοστό, γκλομπ, δεν ξέρω, και την τρώω στην αριστερή μεριά πίσω από το αυτί, πέφτω κάτω, και με έβριζε, με έλεγε παλιοφασίστα, “εδώ είναι άβατο, θα σας σκοτώσουμε φασίστες όλους”, και από πάνω μου με κλωτσούν 20-25 άτομα», δήλωσε στον Alpha ο 45χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Στην ερώτηση για το λόγο που δέχθηκε την επίθεση,  ανέφερε, «Επειδή φορούσα [μία μπλούζα] από έναν σύλλογο μηχανών που έγραφε Macedonian Warriors («Μαχητές της Μακεδονίας»)».

Ο 45άχρονος από τη Θεσσαλονίκη, μαζί με τη σύζυγό και το γιο τους ο οποίος είναι φοιτητής, πήγαν στα Εξάρχεια σε ταβέρνα της περιοχής, και δέχθηκαν την επίθεση ενώ αποχωρούσαν.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ όταν είδα το μαχαίρι, και συγκεκριμένα αυτός που έβγαλε το μαχαίρι φορούσε ένα γιλέκο της αστυνομίας χωρίς διακριτικά και είχε στη δεξιά του μεριά ένα ραμμένο σήμα που είχε μια κορώνα βασιλική», ανέφερε, ενώ επεσήμανε, ότι δεν ασχολείται με την πολιτική.