Κατάληψη Κουκάκι : Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις στην κατάληψη Ματρόζου

Ολοκληρώθηκε ο πρωτος κύκλος εργαστηριακών αποτελεσμάτων για τους καταληψίες της Ματρόζου στο Κουκάκι

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές απο τα πρώτα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων προέκυψε ταυτοποίηση τεσσάρων με ποινικό μητρώο.

Πρόκειται για  37άχρονο αντιεξουσιαστή, διαχειριστή των τριών καταλήψεων στο Κουκάκι, της οδού Ματρόζου, στην Παναιτωλίου και επί της Αρβάλη. Ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα 25άχρονης Ιταλίδας, η οποία είχε συλληφθεί (2018) για επίθεση στην ΟΠΚΕ στην περιοχή της Ομόνοιας καθώς και της 17άχρονης, που συνελήφθη στην κατάληψη της Παναιτωλίου, και 40άχρονου σεσημασμένου για ναρκωτικά.

Στον πρώτο κύκλο των εργαστηριακών αποτελεσμάτων δεν έχουν εντοπίσει αποτυπώματα των δύο αδελφών του 26άχρονου ασκούμενου δικηγόρου και του 24άχρονου αδελφού του φοιτητή στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, γιών του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ.
Ωστόσο εν αναμονή και για τα αποτελέσματα του Εργαστηρίου DNA της ΔΕΕ, με τις Αρχές να αναμένουν ταυτοποίηση για το άτομο με τα γάντια που απέρριπτε αντικείμενα κατά των Αστυνομικών στη επιχείρηση στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι, τα οποία εντοπίσθηκαν στο χώρο και έχουν αποσταλεί για εξέταση  .