Αθήνα: “Δε σου κάνω τον Άγιο,Αχ! αμάρτησα”- Σταθμευμένο όχημα Μητροπολίτη “κλείνει” είσοδο- έξοδο στον πεζόδρομο Βουκουρεστίου

Το όχημα Μητροπολίτη  προκάλεσε αλγεινή αίσθηση σε όσους το είδαν  σταθμευμένο σε είσοδο- έξοδο πεζοδρόμου, στη συμβολή της Βουκουρεστίου με τη Σταδίου, με όχημα της ΟΑΜΑ σε μικρή απόσταση επί της Βουκουρεστίου

Το περιστατικό, όχημα Μητρόπολης (αναφορά ότι πρόκειται για το όχημα του Μητροπολίτη Αρμενίων) το βράδυ του Σαββάτου (04/04-21.00), παρέμεινε για ώρες, σταθμευμένο στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου και Σταδίου, στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας. Σε μικρή απόσταση, διακρίνεται το δίχρωμο όχημα της ΟΑΜΑ (Πάνθηρες) της ΕΛΑΣ, που αξίζει αν διευκρινιστεί ότι το ένστολο προσωπικό της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, δε διαθέτει μπλοκ τροχονομικών παραβάσεων,ωστόσο θα μπορούσε να καλέσει Τροχαία για να επιδώσει σχετική κλήση για την παράβαση, καθώς εκτός από την παράνομη στάθμευση παρεμποδίζει και  δεν επιτρέπει  είσοδο- έξοδο από τον πεζόδρομο.

Αυτόπτης μάρτυρας της παράνομης στάθμευσης του οχήματος του Μητροπολίτη, ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης, σχολιάζει, “Θαύμα!!! Αυτοκίνητο Ιερέας Μητρόπολης παρκαρισμένο σε πεζόδρομο, ράμπα, διάβαση κλπ παραμένει αόρατο για την Ελληνική Αστυνομία που βρίσκεται στα 3 μετρά!!! Beat that”..

Όπως σημειώνεται ωστόσο το συγκεκριμένο σημείο λόγων της λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων και ξενοδοχείων, λειτουργεί (άτυπα) ως χώρος στάθμευσης – περιορισμένης διάρκειας- για επιβίβαση αποβίβαση επιβατών από οχήματα και λιμουζίνες προς εξυπηρέτηση των επιβαινόντων καθώς δεν υπάρχουν οριοθετημένοι χώροι στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας. Προφανώς και οδηγός δεν ήταν ο Μητροπολίτης, αλλά κάποιος υπάλληλος σε χρέη σοφερ, με την εικόνα να παραπέμπει στο ..”ηθικό και τίμιο”!

Το ίδιο όχημα σχεδόν μια εβδομάδα νωρίτερα είχε εντοπισθεί και πάλι σταθμευμένο σε σημείο προσωρινής στάθμευσης στην Πατησίων, χωρίς αλάρμ ή με οδηγό σε θέση αναμονής..