Καταδρομική εισβολή στον Ευαγγελισμό- Στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Μαζιώτης

Καταδρομική εισβολή στον Ευαγγελισμός από οργανωμένη ομάδα περίπου 6 ατόμων του χώρου. Από το πρωί στο Νοσοκομείο έχει εισαχθεί ο Νίκος Μαζιώτης.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr δίκυκλο της Ασφάλειας εντόπισε τις κινήσεις των ατόμων του χώρου, και ακολούθησε την πορεία τους χωρίς να αντιληφθεί ότι κατευθύνονται στον Ευαγγελισμό.

Από το πρωί (10/09) στο ΝοσοκομείοΕυαγγελισμός νοσηλεύεται ο κατάδικος τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης.

Τα άτομα του χώρου εισέβαλλαν Στο Νοσοκομείο με τον Αστυνομικό της Ασφάλειας να απομακρύνεται ενώ ενημερώνεται το κέντρο της Άμεσης Δράσης και στο χώρο μεταβαίνουν δίκυκλα της ΔΙΑΣ διμοιρίες της ΔΙΑΤ και Αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Σε πλήρη σύγχυση η ΑΔ επικεφαλής στο σημείο επιχειρεί να συντονίσει τις δυνάμεις και να λάβει ενημέρωση για την ταυτότητα των ατόμων που ενήργησαν την καταδρομική εισβολή.

Σε απευθείας ενημέρωση βρίσκεται το επιτελείο της ΓΑΔΑ και ανώτατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ προς διευθέτηση της κατάστασης κρίσης.

Για άλλη μια φορά ωστόσο διακρίβωνεται η αδυναμία ελέγχου της κίνησης ομάδων του “χωρου” χωρίς πληροφοριακό δίκτυο από την πλευρά της Ασφάλειας. Είχε προηγηθεί αντίστοιχη καταδρομικής διέλευση εξωτερικά της οικίας του Κυριάκου Μητσοτάκη (03/08) όπου και τοτε διακομιστής της Κρατικής Ασφάλειας είχα δει τα μέλη του Ρουβίκωνα να κινούνται, ακοκιυθησε την μεταβαση τους στην πεειοχη με λεωφορείο, ωστόσο δεν μπόρεσε να διακρίνει τις προθέσεις τους..