Δήλωση Π.Μουσά, για την παραπομπή του σε δίκη

Δήλωση του κατηγορούμενου δημοσιογράφου σε υπόθεση εκβιασης Παναγιώτη Μουσά, με αφορμή δημοσιεύματα για παραπομπή του σε δικάσιμο.

“Με αφορμή δημοσιεύματα, ότι η εισαγγελέας κ. Κρίνα εισηγείται, την παραπομπή μου σε δίκη, επισημαίνω ότι:

Σύμφωνα με το εισηγητικό της, η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ στο τμήμα εκβιαστών, σε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με το Μ.Μαξίμου -και ήταν η αιτία που παρέμεινα ΑΔΙΚΑ 360 ΜΕΡΕΣ προφυλακισμένος-ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ..

Αυτή είναι η ΕΙΔΗΣΗ που συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ, παραποίησαν και εξαφάνισαν.

Υπενθυμίζω στους …πανηγυρίζοντες, οτι η ΠΡΟΤΑΣΗ για ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ σε δίκη και τυχόν ενδεχόμενη παραπομπή, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ. Αλλωστε την τελική απόφαση θα λάβει το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ που θα εχει σύντομα ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ -τα οποία αν ειχε η κ Κρίνα ειμαι βέβαιος οτι η πρότασή της θα ήταν ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΗ.

Την ευχαριστώ για το γεγονός οτι ΤΟΛΜΗΣΕ στηριζόμενη σε πραγματικά ΓΕΓΟΝΟΤΑ και πρότεινε την διακοπή   της ΑΔΙΚΗΣ και πολιτικά στημένης προφυλάκισής μου -την οποία απεδέχθη ΟΜΟΦΩΝΑ το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ -που επίσης ευχαριστώ .

Δράττομαι της ευκαιρίας, να ενημερώσω και τους συναδέλφους του δικαστικού ρεπορτάζ, ότι αντιθέτως είναι ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ και ΟΜΟΦΩΝΗ η ΑΠΟΦΑΣΗ -μετά από πρόταση της κ. Κρίνα -του συμβουλίου εφετών να μου ΑΠΟΔΟθΕΙ το αυτοκίνητο, που ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, όπως λέει η απόφαση”.

Παναγιώτης Μουσας