Καταδίωξη τζιπ τους.. “έβγαλε” όπλα

Ύστερα από καταδίωξη, πληρωματα της ΑΔ/ΔΙΑΣ, ακινητοποίησαν οχημα με τέσσερα άτομα, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν όπλα ενώ κατά το παρελθόν είχαν απασχολήσε για επαφές με την “Greek Mafia” των φυλακών.


Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ακινητοποίησαν στην περιοχή του Παγκρατίου (16/07-17.00) όχημα -τύπου τζιπ-TOYOTA RAV4- στο οποίο επέβαιναν τέσσερις σωματώδεις άντρες, η κίνηση και η παρουσία του στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, κρίθηκαν ύποπτες, και όταν κάλεσαν τον οδηγό για έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα  και ακολούθησε καταδίωξη.

Τα πληρώματα που αρχικά εντόπισαν το ύποπτο όχημα, συνένδραμαν επιπλέον πέντε ζεύγη Αστυνομικών και από κοινού, ακινητοποίησαν το όχημα στην Υμηττού στο Παγκράτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εσωτερικό του οχήματος, κατασχέθηκαν δύο όπλα- πιστόλι cz στο εσωτερικό και Mp5 στο πορτ παγκάζ- ενώ τη διερεύνηση της υπόθεσης, έχει αναλάβει το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, με τους επιβαίνοντες να παραπέμπουν σε κοινό ποινικό. Κατα την εξακρίβωση στοιχείων τους, διαπιστώθηκε ότι και οι τέσσερις συλληφθέντες είναι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας του Κορυδαλλού,  ενώ τουλάχιστον δύο έχουν απασχολήσει το 2012 τις Αρχές για τις σχέσεις τους με τη «Greek Mafia» των φυλακών.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport