“Δεν έχουν τον Θεό τους”…

Ανακοίνωση- καταγγελία της συνδικαλιστικής παράταξης ΑΣΠΑ

«Διοικητής τμήματος με εμφανή συμπτώματα και ενώ μεγάλο μέρος της γραμματείας του θετικό στον ιό συνέχιζε να εργάζεται κανονικά και να έρχεται σε επαφή με το σύνολο του προσωπικού, ενώ συμμετείχε κανονικα και στα μέτρα του Πολυτεχνείου. Σήμερα εξαγριωμένοι συνάδελφοι, μας ενημέρωσαν ότι τελικά βρέθηκε θετικός και ο ίδιος.
Η απόλυτη διασπορά….
Σημειωτέον τους συναδέλφους που ήταν μαζί του στα μέτρα του Πολυτεχνείου δεν τους έχει ενημερώσει κάνεις.

Έτερος αξιωματικός ο οποίος πραγματοποιούσε χρέη επόπτη απαίτησε από κλιμάκιο συγκεκριμένο αριθμό δεκάδων ελέγχων.
Μπορεί κάποιος να μας πει από που προβλέπεται αυτό; Γίνεται κάποιου είδος διαγωνισμός, ή όλα για τα κουτάκια. Το γεγονός ότι το κλιμάκιο ήταν μεικτό από διάφορες υπηρεσίες βέβαια και δεν τηρούνται οι σταθερές βάρδιες για την μη διασπορά “μάλλον δεν το παρατήρησε” ο σχολαστικός επόπτης.

Αποδεικνύεται περίτρανα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την Χώρα και για το σώμα ότι κάποιοι δεν έχουν καμία απολύτως επαφή με την πραγματικότητα και μάλιστα απαιτούν από το προσωπικό ελέγχους μέχρι εξόντωσης όταν οι ίδιοι είναι παντελώς αμετοχοι.

Ως πότε επιτέλους τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές θα μένουν ατιμώρητες.
Αναμένουμε από την Ηγεσία του Σώματος να ενεργοποιήσει τους ελεγκτικους μηχανισμούς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ενεργοποιούνται για το χαμηλόβαθμο προσωπικό.

Βρισκόμαστε σε πόλεμο με αόρατο εχθρό και κάποιοι συνεχίζουν να ζουν μέσα σε γυάλα… Επιτέλους ξυπνήστε τους»…

ΑΣΠΑ