Καμίνια: Με σιγαστήρα ο Αλβανός δολοφόνησε τη σύντροφό του, τη σκέπασε με σεντόνι και απέκρυψε το όπλο στην κατάψυξη

Με μια βολίδα από το όπλο που κατείχε παράνομα ο Αλβανός καθ’ομολογιαν δράστης δολοφόνησε την ομοεθνή σύντροφό του, τη σκέπασε με σεντόνι και απέκρυψε το όπλο με το σιγαρτηρα στην κατάψυξη

O 25χρονος Αλβανός Qamil Taja καθ’ ομολογίαν δολοφόνος πυροβόλησε μια φορά τη 19χρονη ομοεθνή συντροφο του Kristjana Brakaj. Από τα ευρήματα κατά τη νεκροψία τού Ιατροδικαστική  το θύμα έφερε διαμπερές τραύμα στην κάτω γνάθο το οποίο ήταν ακαριαία θανατηφόρο. Στη συνέχεια ο ίδιος τοποθέτησε το όπλο του εγκλήματος, τη γεμιστήρα και το σιγαστήρα σε τσαντάκι καλλυντικών και το τοποθέτησε στην κατάψυξη του ψυγείου στην κουζίνα του διαμερίσματος, σκέπασε τη 19χρονη με σεντόνι. Ο 25χρονος Αλβανός Qamil Taja μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά κι ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε.

Οταν το πρωί του Σαββάτου (03/12) οι αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα του επί της οδού Βάμβα στα Καμίνια του Πειραιά, εντόπισαν τη 19χρονη Αλβανή Kristjana Brakaj νεκρή στον καναπέ, σε ύπτια θέση, σκεπασμένη με το σεντόνι. Στην κατάψυξη, εντόπισαν το νεσεσέρ τυλιγμένο με σακούλα, μέσα στο οποίο υπήρχε το όπλο, η γεμιστήρα, μία σφαίρα, ένα πτυσόμμενο γκλοπ και ένας σιγαστήρας.

Την Πέμπτη (08/12) ο 24χρονος Qamil Taja πρόκειται να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Πειραιά μετα την προθεσμία που ζήτησε κι έλαβε. Ως καθ’ ομολογίαν δολοφόνος οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής (04/12) στον Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε Ποινική Δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοχρησία κι οπλοκατοχή.