Πειραιάς: Αλβανός σκότωσε τη σύντροφό του με παράνομο πιστόλι και παραδόθηκε ως “καθ’ ομολιγίαν δράστης”

Ο 24χρονος Αλβανός, μετέβη στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, παραδόθηκε και ομολόγησε τη δολοφονία της Αλβανής συντρόφου του στο διαμέρισμά του στα Καμίνια

Το θύμα, η 19χρονη Αλβανη Kristjana Brakaj

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τουNantiaReport.gr, ο 24χρονος Αλβανός Qamil Taja πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι τη 19χρονη Αλβανή σύντροφό του Kristjana Brakaj στο διαμέρισμά του επί της οδού Βάμβα στον Πειραιά κι ακολούθως ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε.

Ο καθ’ ομολιγίαν δράστης Qamil Taja στην απολογία του στους αστυνομικούς υπέδειξε την κατάψυξη στο ψυγείο της κουζίνας εντός του διαμερίσματος, που είχε εναποθέσει το όπλο του εγκλήματος, όπως ανέφερε είχε αγοράσει παράνομα το όπλο (zastava) πρίν περίπου ένα χρόνο από Ρουμάνους “γνωστούς” του.

Ο 24χρονος Αλβανός καθ’ ομολιγίαν δράστης Qamil Taja

Καθώς περιέγραψε τη σχέση με τη σύντροφό του, ο Qamil Taja ανέφερε ότι τελευταίο διάστημα είχαν συχνούς διαπληκτισμούς καθώς ο ίδιος τη ζήλευε ακραία. Για τις συνθήκες του εγκλήματος, ο Αλβανός εργαζόμενος σε νυχτερινό μαγαζί στην Τρούμπα του Πειραιά, φέρεται να υποστήριξε ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, όταν η 19χρονη Αλβανή Kristjana Brakaj μπαργούμαν επέστρεψε μετά τη βάρδια της σε μαγαζί της Καλλιθέας στο διαμέρισμά του και για ακόμη μία φορά καβγάδισαν έντονα με αφορμή σκηνή ζηλοτυπίας. Ο Qamil Taja  μετά το πέρας επήρρειας της κοκαΐνης, αντιλήφθηκε την πράξη του και αποφάσισε να παραδοθεί.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας του Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά μετέβησαν στο χώρο που υπέδειξε ο 24χρονος Αλβανός Qamil Taja καθ’ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος  όπου εντόπισαν νεκρή τη 19χρονη Αλβανή καθώς κατέχεσαν και το όπλο (zastava) του εγκλήματος.

Προανάκριση διενεργεί το ΤΑ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Σε βάρος του Αλβανού Qamil Taja έχει σχηματισθεί δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία οπλοχρησία και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πειραιά.