“Καμία «χούντα» δεν ανατρέπετε με φιλολογικές συζητήσεις και δικαστικές διεκδικήσεις “

Το προς ψήφιση μισθολογικό τον ενστόλων έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις μεταξύ των ενστόλων οι οποίοι προτίθενται να προβούν σε κινητοποιήσεις.

“Αριστερός Φασισμός

Η κατάλυση του Συντάγματος και η αδιαφορία στις αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων της Χώρας ισοδυναμεί με Δικτατορία.

Ε, και; Θα αναρωτηθεί κανείς.

Η σημερινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει καταργήσει κάθε έννοια θεσμικής λειτουργίας. Έχουν ανατρέψει αποφάσεις συλλογικών τους οργάνων ,δημοψηφισμάτων, εκλογικών εξαγγελιών ,νόμων ,προεδρικών διαταγμάτων , δεν έχουν το παραμικρό ίχνος πολιτικής ευθιξίας.

Έτσι και τώρα όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να συμμορφωθούν με οποιαδήποτε απόφαση του ΣΤΕ αλλά δεν θα συζητήσουν και με κανέναν και φυσικά θα βρουν και αρκετούς πρόθυμους να εφαρμόσουν τις τερατουργίες τους από τα «ηγετικά» μας στελέχη.

Το νέο μισθολόγιο θα το δουν οι αστυνομικοί όταν το καταθέσουν στη βουλή για ψήφιση. Συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων περιττό. Εξάλλου το έχουν υπογράψει με την τρόικα, τι διαβούλευση να κάνεις.

Δεν θα έχει λένε περικοπές .Αν δεν είχε περικοπές θα το είχατε κάνει σεντόνι και θα το κρεμάγατε στην ΓΑΔΑ .Θα έχει σφαγή και φυσικά θα βρεθεί ένας ωραίος τρόπος να μας πουν ότι υπακούει στην απόφαση του ΣΤΕ .Είπαμε πρόθυμοι υπάρχουν.

Βέβαια κάποιοι θα το ψηφίσουν με κρύα καρδιά .Αγωνιστές της αριστεράς εναντίον της χούντας των συνταγματαρχών. Τότε έτρωγαν ξύλο αναίτια και τώρα που πρέπει , δεν υπάρχει κανείς να τούς το δώσει.

Είναι απλό καμία «χούντα» δεν ανατρέπετε με φιλολογικές συζητήσεις και δικαστικές διεκδικήσεις χρειάζεται , αγώνα , πεζοδρόμιο σύγκρουση.

Όσο δεν υπάρχουν αυτά ,ΔΕΝ υπάρχει αύριο.”

____________

* κείμενο άποψης, Γιάννης Φαναριώτης, μέλος ΣΕ ΣΕΦΕΑΑ