Καλλιθέα: Οργάνωσε την επίθεση με το βιτριόλι και κράτησε “λάφυρα” τα ρούχα και τα αντικείμενα που την ενοχοποιούν

Ορμώμενη από προσωπικά της κίνητρα, με δόλο, οργάνωσε την επίθεση με καυστικό οξύ στην Ιωάννα, και κράτησε όσα την ενοχοποιούν

Επί 20ημέρες τα ΜΜΕ και στα κοινωνικά δίκτυα υπήρχαν εκτενή ρεπορταζ για την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας, έξω από το αρσανσερ στην πολυκατοικία στην οποία στεγάζεται η ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται, και με αναφορές στη γυναίκα που πραγματοποίησε την επίθεση στην 34άχρονη στην Καλλιθέα, η 35άχρονη Έφη Κακαραντζούλα, κράτησε τα πειστήρια στο σπίτι της.

Παρά το βαρύ κατηγορητήριο το οποίο τη βαρύνει, η 35άχρονη Έφη Κακαραντζούλα, ενώπιον του Εισαγγελέα, οι απαντήσεις στις ερωτήσεις που δέχθηκε, προκαλούν αλγεινή εντύπωση.  Στην ερώτηση τον Εισαγγελέα το απόγευμα της Πέμπτης, εάν γνωρίζει για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34άχρόνης Ιωάννας, φέρεται να αποκρίθηκε, «Ναι ξέρω τι έχει πάθει». Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε ότι γνώριζε για την επίθεση μέσω μιας ξαδέρφης της, ωστόσο αρνήθηκε ότι είχε εμπάθεια για την 34άχρονη με αφορμή συνδετικό της σύνδεσμο.

Ερωτηθείσα για τον 40άχρονο ιδιωτικό υπάλληλο με τον οποίο διατηρούσε “ελεύθερη σχέση” – όπως ο ίδιος κατέθεσε- και -σύμφωνα με τα στοιχεία της προανακριτικής έρευνας- ήταν η αιτία για τις εμμονές της, φέρεται να απάντησε ότι η ίδια είχε ερωτική σχέση μαζί του.

Στην έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών τόσο στην κατοχή της, όσο και στο σπίτι στο οποίο διαμένει τα τελευταία πέντε χρόνια με τον αδελφό της, στην περιοχή του Ζωγράφου, κατασχέθηκαν αντικείμενα και ρούχα ως πειστήρια, τα οποία αυταπόδεικτα τη θέτουν στη σκηνή της επίθεσης, ως τη γυναίκα που πραγματοποίησε την επίθεση Μεταξύ άλλων στο σπίτι της εντοπίσθηκε η καστανοκόκκινη περούκα με την οποία έχει αποτυπωθεί και σε βιντεοληπτικό υλικό μια ημέρα πριν και την ημέρα της επίθεσης, να επιβιβάζεται σε ΤΑΧΙ με το οποίο και αποχώρησε. Στην ερώτηση για την περούκα, η 35χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε πετύχει η βαφή στα μαλλιά της και την αγόρασε γιατί δεν της άρεσε το χρώμα.

Στο σπίτι της εντοπίσθηκε και το μπεζ καμπαρτινέ μπουφάν το μαύρο παντελόνι και το σακίδιο τα οποία έφερε κατά την επίθεση και έχουν περιγραφεί από την Ιωάννα αλλά και την οδηγό ΤΑΧΙ που τη μετέφερε από την περιοχή της Καλλιθέας. Όπως φέρεται να υποστήριξε η 35χρονη Έφη Κακαραντζούλα , ίδιες καμπαρτίνες ως εμπορικό είδος, έχουν μεγάλη διακίνηση στην αγορά, όπως και σακίδιο της το χαρακτήρισε «συνηθισμένο» ενώ για το παντελόνι φέρεται να ανέφερε ότι είχε χρόνια να το φορέσει. Εκείνο ωστόσο που δεν απάντησε είναι πώς όλα μαζί εντοπίζονται στην κατοχή της, ενώ η ίδια έχει καταγραφεί την προηγούμενη της επίθεσης και ελάχιστα πριν και αμέσως μετά να αποχωρεί με το μισθωμένο ΤΑΧΙ από την Καλλιθέα.

Επιπλέον στην κατοχή της, μέσα στο σακίδιό της, οι Αστυνομικοί εντόπισαν και την τηλεκάρτα, με την οποία πραγματοποίησε τις κλήσεις, τρεις προς την εταιρεία ραδιοΤΑΧΙ και μία προς τον Μπαγκλαντεσινό κηπουρό ο οποίος και την κατονόμασε στους Αστυνομικούς.  Αναφορικά με την απουσία της από την εργασία της το πρωί της Τετάρτης 20 Μαιου, και κατά την ώρα της επίθεσης στην Ιωάννα, η 35χρονης φέρεται να υποστήριξε ότι είχε ραντεβού για να .. φτιάξει τα νύχια της.
Εκτός από τα ενοχοποιητικά πειστήρια ωστόσο, η 35χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να πραγματοποίησε την αγορά του καυστικού υγρού με κόστος €4,5 μέσω διαδικτύου με δική της χρέωση, συναλλαγή την οποία εντόπισαν οι Αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση.

Η 35άχρονη Έφη Κακαραντζούλα παραμένει κρατούμενη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, μέχρι την Τρίτη (16/06) οπότε και έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτική, καθώς σε βάρος της ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα την απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας , κατά τη σύλληψή της.