Ένωση Αξιωματικών Αττικής: Όχι οι “τηλε-σχολιαστές” αλλά οι αστυνομικοί του πεδίου εξιχνίασαν την υπόθεση με το βιτριόλι

Ανακοίνωση τής Ένωσης Αξιωματικών Αττικής

«Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών είχε αναλάβει την αστυνομική προανάκριση για την υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό σε ημεδαπή στην Καλλιθέα.

Με επικεφαλής τον εμπειρότατο Α/Δ ΓΚΡΙΖΗ Γεώργιο, οι συνάδελφοι μας νυχθημερόν εργάστηκαν μεθοδικά, οργανωμένα και συστηματικά προκειμένου να συλλέξουν και να αξιοποιήσουν το οποιοδήποτε στοιχείο για να εξιχνιάσουν την υπόθεση αυτή και η δράστις να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Με την εξιχνίαση αυτής της δύσκολης και πολύπλοκης υπόθεσης η Ελληνική Αστυνομία «ανέβηκε» ακόμα περισσότερο στην εκτίμηση των πολιτών.

Ως  Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής θέλουμε ειλικρινά να συγχαρούμε όλους τους εμπλεκόμενους συναδέλφους στην υπόθεση αυτή.  Απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι οι ποινικές υποθέσεις εξιχνιάζονται με επαγγελματισμό, υπομονή, επιμονή, πολύ προσπάθεια και κόπο και όχι με εικασίες, μαντικές ικανότητες και βαρύγδουπες δηλώσεις  από αναρμόδιους πολυλογάδες. Τα θερμά μας συγχαρητήρια !!!»