Καλλιθέα: Νεκρός ομογενής από τη Ρωσία, από πυρά όπλου Ειδικού Φρουρού

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, φερεται ο 30άχρονος Ειδικός Φρουρός να διαπληκτίστηκε με τον 33άχρονο ομογενή από τη Ρωσία.
Ειχε προηγηθεί έντονο φραστικό επεισόδιο με τους δυο άνδρες να συμπλεκονται, με αφορμή τη δυνατή μουσική, απο το διαμέρισμα του 33άχρονου. Γείτονες ανέφεραν οτι ο ομογενής, προκαλούσε συχνά διαταραξη με δυνατη μουσικη. «Έδερνε μια γυναίκα. Το προηγούμενο βράδυ η γυναίκα ουρλιάζει “βοήθεια, με σκοτώνει”», περιέγραψε η γειτόνισσα στους δημοσιογράφους λίγη ωρα μετα το αιματηρο συμβάν. «Με την κατάσταση που δημιουργούσε, είχε αναστατώσει ολόκληρη τη γειτονιά. Κάθε μέρα μάλωνε η γειτονιά μαζί του», συμπλήρωσε. Αλλες μαρτυρίες ανεφεραν οτι το βραδυ της Πέμπτης (08/09) ηταν έντονη η φασαρια απο το διαμέρισμά του 33άχρονου, με τον Ειδικό Φρουρό, να είχε κανει κλήση στην Άμεση Δράση. Πληρωμα της ΕΛΑΣ ειχε μεταβεί στο διαμέρισμα και του είχε κανει υποδείξεις  και συστάσεις .
Ο 33άχρονος ομογενής (09/09-18.00) “ζήτησε το λόγο” κι επιτέθηκε στον Ειδικό Φρουρό για την κληση στην Άμεση Δράση και σταθηκε αφορμή για τον καβγα, στους διαδρόμους της πολυκατοικίας.
Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με πυρα απο το υπηρεσιακό οπλο του Ειδικού Φρουρού -ο ίδιος ισχυρίζεται ότι εκπυρσοκρότησε-, ο ομογενής από τη Ρωσία, έπεσε νεκρός.
Ο Ειδικός Φρουρος με  σοβαρά τραύματα από την αγρια συμπλοκη, νοσηλεύεται φρουρουμενος, στο 401 Γ.Σ.Ν.Α, εκτός κινδύνου.
Προανάκριση ωστε να εξακριβωθουν πληρως οι συνθήκες θανασιμου τραυματισμού του ομογενους από τη Ρωσιας, διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής. Ενω το όπλο του Ειδικού Φρουρού εχει παραληφθεί απο Αστυνομικούς της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής προκειμένου να αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, για βαλιστική εξέταση.