ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στην υπεράσπιση του 19χρονου ο οποίος "δέιχνει" το φίλο του, δράστη της διπλής δολοφονίας, ο Αλ.Κούγιας.

Στο δικηγόρο Αλέξη Κούγια ανέθεσαν την υπεράσπιση του 19χρονου, ο οποίος συνελλήφθη (20/08) από την Ασφάλεια Καλαμάτας, οι γονείς του, κατηγορούμενο για τη διπλή ανθρωποκτονία στην Μεσσηνιακή Μάνη.
Όπως διευκρινίζει το δικηγόρο γραφείο του ποινικολόγου, η ενασχόληση του με την υπόθεση της δολοφονίας του 39χρονου Γιάννη Μπάρλα, από τον 76χρονο πατέρα του Γιώργο, ως καθ’ ομολογίαν δραστη και της επίσης κατηγορούμενης 67χρονης συζύγου του Δήμητρας, οι οποίοι απολογούνται  (21/08) στον Ανακριτή Ναυπλίου, δεν επιτρέπουν στον ποινικολόγο, να λάβει άμεσα γνώση της δικογραφίας.

Οι δύο 19χρονοι δράστες της διπλής δολοφονίας του Γιάννη Κομμάτη και Κώστα Σγούρου, στη Μάνη.
Οι δύο 19χρονοι δράστες της διπλής δολοφονίας του Γιάννη Κομμάτη και Κώστα Σγούρου, στη Μάνη.

Αναμένεται ωστόσο με την ολοκληρωση της Ανάκρισης στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου, να μεταβούν στην Καλαμάτα και θα ζητήσουν προθεσμία για την απολογία του 19χρονου κατηγορουμένου, για την ερχόμενη Δευτέρα (25/08). Στην ίδια υπόθεση ένας ακόμα 19χρονος ο οποίος παραδόθηκε (21/08) στην Ασφάλεια Καλαμάτας, τον οποίο προσδιόρισε ο συνομήλικος συγκατηγορούμενος του ως φυσικό αυτουργό της διπλής δολοφονίας, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα (20/08) μετά την απόφασή του να εγκαταλείψει τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, όσο τον αναζητούσαν από την Ασφάλεια Καλαμάτας. 

Νάντια Αλεξίου- nantiareport