Καλαμάκι: Εμπρηστική επίθεση σε καφέ- Πλήρωμα της ΔΙΑΣ ενήργησε σε κατάσβεση της εστίας φωτιάς που εκδηλώθηκε

Άγνωστοι δράστες προκάλεσαν εμπρησμό σε στεγασμένη επιχείρηση στο Καλαμάκι, με την άμεση ανταπόκριση της Άμεσης Δράσης και της Πυροσβεστικής, απετράπη ο κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς που ξέσπασε

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 04.30 τα ξημερώματα (13/11) σε καφετέρια επί της οδού Θουκυδίδου στο Καλαμάκι. Οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία της επιχείρησης αφού περιέλουσαν το εσωτερικό με εύφλεκτο υγρό, ενώ στη συνέχεια προκάλεσαν φωτιά.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, περίοικοι άκουσαν τον συναγερμό και ενημέρωσαν την Πυροσβεστική ενώ είχε λάβει σήμα η εταιρεία φύλαξης για παραβίαση του χώρου και πλήρωμα της ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής που εκτελούσε περιπολία, μετέβη στο σημείο. Με πυροσβεστήρα που είχαν στον εξοπλισμό τους οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε κατάσβεση της εστίας φωτιάς εν τη γενέσει της, προ αφίξεως του Πυροσβεστικού οχήματος. Κατά την αυτοψία στο χώρο οι Πυροσβέστες, εντόπισαν εντός του καταστήματος καμένο μπιτόνι το οποίο μεταφέρθηκε για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αλίμου.