Χαλάνδρι: Αποσωληνώθηκε ο οφθαλμίατρος, και παραμένει στην Εντατική

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου “Γεννηματάς” εισήχθη μετά την αποσωλήνωση ο οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν τα επόμενα δύο 24ωρα κρίσιμα για την πορεία της υγείας του

Ύστερα από δύο χειρουργεία, ο 68χρονος οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος, αποσωληνώθηκε και έχει ανακτήσει επαφή με το περιβάλλον, ωστόσο παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά σύμφωνα με τον Γιώργο Κουκουλίτσιο, Διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς . «Από το μεσημέρι που αποσωληνώθηκε παραμένει σε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον και έχει διαύγεια πνεύματος. Θα περάσουν αρκετές ημέρες για να πούμε αν διέφυγε τον κίνδυνο», ανέφερε ο Διευθυντής της ΜΕΘ.

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος φέρεται να ρώτησε για την 13χρονη κόρη του, μόλις ανέκτησε επαφή με το περιβάλλον, καθώς ήταν αυτόπτης μάρτυρας στην ένοπλη αιματηρή επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι τους στο Χαλάνδρι,  ενώ (12/11) τον επισκέφτηκε και η σύζυγός του, στο νοσοκομείο .

Το πρωί της Δευτέρας (15/11) αναμένεται η 49χρονη Κλοντιανα Τσέλο από την Αλβανία, δράστιδα της αιματηρής επίθεσης στον πρώην εραστή και πατέρα της κόρης τους, να οδηγηθεί και πάλι στο Ανακριτικό γραφείου, προκειμένου να απολογηθεί για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Γιώργου Νέου. Κατά τη μεταγωγή της στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, την Παρασκευή (12/11), φώναζε συνέχεια προς τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία ότι «έσωσε τη ζωή της κόρης και τη δική της».

Στενοί φίλοι της 49χρονης και πρώην σύντροφός της, αναγνωρίζουν την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά της ενω προσδιορίζουν την “αλλαγή ” της τα τελευταία δύο χρόνια και αφου έχασε (01/2016) την επιμέλεια της κόρης τους.