Ανάβυσσος: Με αστυνομική περιβολή εισήλθαν σε μονοκατοικία και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο

Οι δράστες εμφανίστηκαν ως “Αστυνομικοί” και επικαλέστηκαν “Εισαγγελική παραγγελία” για κατ οίκον έρευνα, εισήλθαν στη μονοκατοικία με την παρουσία της ενοίκου και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο

Η 47χρονη γυναίκα,  περίμενε στη μονοκατοικία που διατηρεί στην Ανάβυσσο, το βράδυ της Πέμπτης (11/11-22.44) τον 22χρονο γιο της να επιστρέψει, όταν χτύπησαν το κουδούνι. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς εμφανίστηκαν μπροστά της τρεις σωματώδεις άνδρες με φόρμες και μπουφάν που έφεραν διακριτικά της Αστυνομίας, οι οποίοι της ανέφεραν ότι εκτελούσαν “Εισαγγελική παραγγελία” για κατ οίκον έρευνα, και εισήλθαν στη μονοκατοικία. Όπως κατήγγειλε η 47χρονη γυναίκα στη συνέχεια, ένας εκ των δραστών παρέμεινε στην είσοδο ενώ οι δύο συνεργοί του, ερευνούσαν το χώρο.

Σχεδόν δέκα λεπτά παρέμειναν στην μονοκατοικία οι δράστες, όταν ο “τσιλιαδόρος” αντιλήφθηκε την επιστροφή του 22χρονου κι ενημέρωσε τους συνεργούς του. Μόλις ο νεαρός έβαλε το κλειδί στην πόρτα, οι δύο δράστες τον αιφνιδίασαν και αφού τον ώθησαν με βία,  βγήκαν τρέχοντας από τη μονοκατοικία. Ο νεαρός γιος της ιδιοκτήτριας, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο δάπεδο με αποτέλεσμα να ταυτιστεί στο κεφάλι. Σύμφωνα με τη μητέρα του, οι δράστες αφαίρεσαν μικρό χρηματοκιβώτιο που περιείχε πόσο περίπου €5.000, και αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Προανάκριση διενεργεί η ΥΑΝΑ.