Ισόβια κάθειρξη στο δολοφόνο του Στάθη Σιργιανίδη

Ο δράστης της δολοφονίας, αντέδρασε προς την Έδρα. Με υβριστικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς η μητέρα του επιτέθηκε φραστικά στη σύντροφό του και την αδελφή της.

Παίκτρια του Greece’s Next Top Model, η Αγάπη Τουρατζίδου, έφτασε μέχρι και την τελική οντισιόν, αλλά δεν επελέγη να μπει στο σπίτι του δημοφιλούς ριάλιτι. Η ζωή της επεφύλασσε μια δυσάρεστη εξέλιξη, όταν ο 27αχρονος σύντροφός της Στάθης Σιργιαννίδης, δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της αδελφής της.

Το Εφετείο Αθηνών, καταδίκασε (14/02) σε ισόβια κάθειρξη χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, στον 34άχρονο Γιάννη Ζεϊτινίδη, για τη δολοφονία του Στάθη Σιργιαννίδη.

Στην ανακοίνωση της απόφαση, ο δράστης της δολοφονίας, αντέδρασε προς την Έδρα. Υποστήριξε ότι είναι άδικο, ενώ η μητέρα του κατηγορούμενου απέδωσε στις δύο αδελφές υβριστικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Screenshot_20190214-235614_Facebook

Η σύντροφος του θύματος με την αδελφή της, παρακολουθούσαν στο ακροατήριο την δίκη και στο άκουσμα της απόφασης της Έδρας, ξέσπασαν σε κλάματα καθώς και η μητέρα του 27άχρονου αγκαλιά με τις φωτογραφίες του.

Ο δράστης στα ρώσικα, προς τις δύο αδελφές, «Ζείτε γιατί το θέλω εγώ, όχι γιατί ο έχει επιλέξει ο Θεός»..

«Θέλω η δικαιοσύνη να τελειώσει το μαρτύριο που ζω», ανέφερε η Αγάπη Τουρατζίδου. Στην κατάθεσή της περιέγραψε τα πέντε χρόνια εν αναμονή για την απόφαση της Δικαιοσύνη, να τιμωρήσει τον 34άχρονο πρώην σύντροφο της αδελφής της, δράστη της δολοφονίας του συντρόφου της, σε καβγά.

«Προσπαθώ να συνεχίσω τη ζωή μου και θέλω να είναι περήφανος για μένα», ανέφερε το μοντέλο για το σύντροφό της

Το ζευγάρι συζούσαν στην Καλλιθέα, τον Οκτώβριο του 2014, όταν η αδερφή του μοντέλου, Αλεξάνδρα, αποφάσισε να εγκαταλείψει το σύντροφό της, Γιάννη, μαζί με την 8άχρονη κόρη που είχαν αποκτήσει μαζί. Ο 34άχρονος -σήμερα – δράστης, δε μπορούσε να αποδειχθεί αυτή την εξέλιξη και παρενοχλούσε τις δύο αδελφές.

Ο 27άχρονος Στάθης Σιργιαννίδης, συνάντησε το Γιάννη Ζεϊτινίδη, για να του ζητήσει να σταματήσει να παρενοχλεί τις δύο αδελφές και τον μαχαίρωσε θανάσιμα. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.