Έδιωξαν από το ΥπΕθΟ Αστυνομικούς όταν ζήτησαν να κάνουν χρήση της .. τουαλέτας

Υπάλληλος της υποδοχής στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, απαγόρευσε την είσοδο σε Αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ όταν ζήτησαν να κάνουν χρήση της.. τουαλέτας.

Μετά το Φρούραρχο της Βουλής με εντολή του οποίου απαγορεύτηκε σε Αστυνομικούς της ΔΑΕΑ, οι οποίοι εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία σε χρέη στατικής φύλαξης εξωτερικά του Κοινοβουλίου, να εισέλθουν όταν ζήτησαν να κάνουν χρήση της τουαλέτας, και πολιτικός υπάλληλος σε χρεη φύλαξης του ΥπΕθΟ, απαγόρευσε την είσοδο σε Αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ.
Το περιστατικό καταγράφεται τα ξημερώματα της Πέμπτης κατά τη νυχτερινή βάρδια (00:00 – 06:00πμ). Όπως σχολιάζουν Αστυνομικοί της ΑΔ, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ (03.25πμ) ενώ οι καιρικές συνθήκες είχαν επιδεινωθεί με τη θερμοκρασία εξαιρετικά χαμηλή και εν μέσω έντονης βροχόπτωσης, ειχαν σταθμεύει στην κάτω πλευρά του Συντάγματος από την πλευρά της Ερμού.

Αστυνομικός της ομάδας κατευθύνθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας (Νίκης 5- 7), καθώς θέλησε να κάνει χρήση της τουαλέτας. Ωστόσο πολιτικός υπάλληλος στη ρεσεψιόν του ΥπΟΙΚ, σε χρέη φύλακα, στο αίτημα των Αστυνομικών, αρνήθηκε να τους επιτρέψει την είσοδο και τους απομάκρυνε.

Οι Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ προχώρησαν σε  υπηρεσιακή αναφορά παραθέτοντας το περιστατικό προς ενημέρωση του ΓΑΔΑ, καθώς ο συγκεκριμένος πολίτης με χρέη υποδοχής ως φύλακας, έχει κατ’ επανάληψη προκαλέσει με τη συμπεριφορά του επεισόδια σε βάρος Αστυνομικών.