Ιατρικό Ανακοινωθέν για τις δύο τραυματίες, στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα

Ιατρικό ανακοινωθέν από τους γιατρούς του Ευαγγελισμού, για τις δύο νεαρές κοπέλες οι οποίες επέβαιναν στο τζιπ με οδηγό τον Παντελή Παντελίδη

image

Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν τα δυο κορίτσια έφτασαν στο νοσοκομείο στις 9:15 το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου.
Η Μίνα Αρναούτη, 29 κατά τη μεταφορά της στο Νοσοκομειο διαπιστώθηκε οτι εφερε ανοιχτά τραύματα δεξιά της θωρακικής χώρας, κατάγματα πλευρών και πνευμοθώρακα, ανοιχτά κατάγματα στο δεξί πόδι και κατάγματα στο δεξί χέρι. Έγινε σταθεροποίηση όλων των συστημάτων και μετά από ολόσωμη αξονική δεν βρέθηκαν ευρήματα σε κοιλιά και κεφάλι. Έγινε αποκατάσταση των βλαβών του θώρακα όπου μπήκαν μοσχεύματα. Η ασθενής, υποβάλλεται σε επέμβαση, για την αποκατάσταση των καταγμάτων.
Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή και τα πρώτα δυο 48ωρα είναι πολύ κρίσιμα και θα παραμείνει νοσηλευόμενη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Νοσοκομείου.
Η Φρόσω Κυριακού, 20 υπέστη κρανιογκεφαλική κάκωση χωρίς ευρήματα από την αξονική, θλάση στον αυχένα -της τοποθετήθηκε κολάρο- και κατάγματα στο δεξιό βραχίονα που αντιμετωπίστηκαν.
Η δύο νεαρές γυναίκες, νοσηλεύονται σε θάλαμο της ορθοπεδικής πτέρυγας του Ευαγγελισμού.