Σοβαρότατη απώλεια για την Πυροσβεστική Αντ.Αττικής η αποστρατεία για τον Αρχιπύραρχο Τζοΐτη|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Ως ευδοκίμως τερματίσαντα τη θητεία του στο Πυροσβεστικό Σώμα έκρινε το Πρωτοβάθμιο Ανώτατο Συμβούλιο τον αρχιπύραρχο Θανάση Τζοΐτη ο οποίος υπηρετεί ως διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ανατολικής Αττικής.

image

Η είδηση της αποστρατείας του κ. Τζοΐτη έγινε δεκτή με προβληματισμό μεταξύ των στελεχών του Σώματος αφού όλοι αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα άξιο αξιωματικό ο οποίος είχε να προσφέρει πολλά ακόμη στην Πυροσβεστική.
Δεν είναι τυχαίο ότι δεκάδες συνάδελφοί του, όλων των βαθμίδων, εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τον αρχιπύραρχο.
Παράλληλα όμως πλήθος ήταν και τα αυτοδιοικητικά στελέχη και της πολιτικής προστασίας, τα οποία συνεργάζονταν στενά με τον κ. Τζοΐτη, τα οποία εξέφρασαν την έντονη δυσφορία τους για την απόφαση αυτή της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος.
Ο αρχιπύραρχος Τζοΐτης, είναι αλήθεια, έχει τοποθετήσει πολύ ψηλά τον πήχη της αποτελεσματικότητας των πυροσβεστικών υπηρεσιών στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής και σίγουρα η αποστρατεία του θα δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό, με τον διάδοχό του να υποχρεούται να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να μην μειωθεί η αποτελεσματικότητα του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και η συνέχιση της εξαιρετικής συνεργασίας με τις ομάδες πολιτικής προστασίας των τοπικών ΟΤΑ.


*notioanatolika.gr

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport