“Η πολιτική ορθότητα κατάντησε άβουλους Κυβερνώντες, παρέδωσαν την ασφάλεια του Κράτους στους γνωστούς άγνωστους”

Σχόλιο με αφορμή την  προσβολή σε βάρος του Πρύτανη μέσα στο γραφείο του, στην καταδρομική εισβολή τάγματος εφόδου αντιεξουσιστών στην ΑΣΟΕΕ

«”Ο “Νόμος 4000” άρχισε να εφαρμόζεται στις 10 Σεπτεμβρίου του 1958, όταν τέσσερις νεαροί που είχαν κατηγορηθεί για πράξεις εξύβρισης, διαπομπεύτηκαν στους δρόμους της Αθήνας, κουρεμένοι σύρριζα, δεμένοι με χειροπέδες, και με έναν από αυτούς να φέρει πινακίδα που έγραφε: «Είμεθα τεντυ-μπόυς και πετάξαμε γιαούρτι κατά γυναικός». Ο Νόμος γνώρισε τις μεγαλύτερες «δόξες» του στην επταετία της Χούντας, όταν ο Συνταγματάρχης Ιωάννης Λαδάς διέταζε συνεχώς την εφαρμογή του σε νεαρούς αντιπάλους της δικτατορίας, καθώς και σε μακρυμάλληδες χίπις”.
Σεπτέμβριος του 1958 με Οκτώβριο 2020, 62 χρόνια και κάτι ψιλά, περάσανε για να επανέλθει με τον πιο θλιβερό τρόπο, ένας ακραίος νόμος, ο “νόμος 4000”!
Στη φωτογραφία ο Πρύτανης εντός του Πανεπιστημίου, διαπομπεύεται από ” αντιεξουσιαστές” ως τεντυμπόϊς, οι οποίοι σε ρόλο Χωροφύλακα εφαρμόζουν το νόμο! Νέα ήθη και έθιμα. Μια Ελλάδα που αντί να κάνει βήματα προς το μπρος τρέχει προς τα πίσω! Ο φασισμός δεν πέθανε, ο φασισμός ζει και βασιλεύει απλά άλλαξε πλευρά!
Η πολιτική ορθότητα κατάντησε άβουλους Κυβερνώντες και υψηλόβαθμους Κρατικούς Λειτουργούς και στο βωμό της διατήρησης των Αξιωμάτων, παρέδωσαν ουσιαστικά την ασφάλεια του Κράτους στους γνωστούς άγνωστους. Άραγε όταν τελειώσει η όποια θητεία τους , θα κοιτάζουν με υπερηφάνεια αυτή τη φωτογραφία???», σχόλιο με την περιγραφή της γενικότερης κατάσταση ως #βαρέλιδι χωρίς πάτο”, και αφορμή την καταδρομική εισβολή τάγματος εφόδου αντιεξουσιστών στην ΑΣΟΕΕ, οι οποίοι αφού ακινητοποίησαν τον Πρύτανη του Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο γραφείο του, για να τον εξευτελίσουν του φόρεσαν στο λαιμό πλακάτ με το σύνθημα του αντιεξουσιαστικού χώρου, «αλληλεγγύη στις καταλήψεις». .