Η πληροφορία για τη σύλληψη της παίκτριας Reality και του ποδοσφαιριστή- Πωλούσαν κοκαΐνη για €40.000 το κιλό

Ανώνυμη πληροφορία πέντε μέρες πριν ανέφερε ότι το ζευγάρι προέβαινε σε διακίνηση κοκαΐνης εκφράζοντας ανησυχία για την ακεραιότητα και τη ζωή του

Ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας ενώ μετά την προθεσμίαπου ζήτησαν κι έλαβαν από κοινού, τη Δευτέρα (13/09) το ζευγάρι θα παραθέσει τον απολογητικό του ισχυρισμό στις Ανακριτικές Αρχές.

Ωστόσο μια «άτομο το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του», προκάλεσε την έρευνα που οδήγησε στη σύλληψης της 29χρονης Έλενας Πολυχρονοπούλου, μοντέλου και πρώην παίκτριας Reality και του συντρόφου της ποδοσφαιριστή νησιωτικες ομάδες, Δημήτρη Ρεγγενίδη οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr φέρεται ο πληροφοριοδότης να ανέφερε ότι το ζευγάρι από κοινού «αποθηκεύουν και διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης σε νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων της Αττικής και διαμένουν σε οικία επί της οδού (αναφέρει την οδό) στην Αθήνα».

Στις ίδιες αναφορές φέρεται ο πληροφοριοδότης να έδωσε τον αριθμό κυκλοφορίας του δικύκλου που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους καθώς και ότι πωλούν την κοκαΐνη έναντι του χρηματικού ποσού των €40.000/κιλό, όπως επισημαίνει αστυνομική πηγή του NantiaReport.gr.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης έθεσαν υπό παρακολούθηση το σπίτι του ζευγαριού και διαπίστωσαν «ότι απογευματινές και βραδινές ώρες κυρίως νεαρός άνδρας η περιγραφή του οποίου προσομοίαζε σε αυτή του Δημήτρη εξέρχονταν αυτής λαμβάνοντας εξαιρετικά μέτρα προστασίας κοίταζε συνεχώς όλα τα διερχόμενα άτομα και οχήματα που διέρχονταν και αφού επιβιβαζόταν στην ανωτέρω μοτοσικλέτα μετέβαινε σε διάφορα νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων όπου πραγματοποιούσε ύποπτες συναντήσεις μικρής διάρκειας».

Η επιχείρηση σύλληψης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (09/09) στη συμβολή των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Εφέσου στη Νέα Σμύρνημε, τον 32χρονο Δημήτρη Ρεγγενίδη να αντιστέκεται κατά τη σύλληψή του.

Σε σχετικές ερωτήσεις ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, δήλωσε ότι κατέχει εντός της οικίας του ποσότητα κοκαΐνης περίπου 20 γραμμαρίων. Στην κατοχή του κατασχέθηκε μία υφασμάτινη μαυρη βαλίτσα χειρός με επτά αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, μικτού βάρους 7,827 κιλών, δύο κινητά τηλέφωνα και το κλειδί του διαμερίσματος του.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί παρουσία Εισαγγελέα προχώρησαν σε έλεγχο στο σπίτι του ζευγαριού, όπου εντόπισαν την 29χρονη Ελένη Πολυχρονοπούλου να πετάει στη λεκάνη της τουαλέτας ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Στην οικία κατασχέθηκε 0.1g κοκαΐνης.

Οι δύο κατηγορούμενοι σύμφωνα φέρονται σύμφωνα με το κατηγορητήριο , «σε μη προσδιορισθέντα από την προανάκριση χρόνο και από άτομο ή άτομα τα στοιχεία των οποίων αρνήθηκαν να αποκαλύψουν, προμηθεύτηκαν από κοινού και με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, άγνωστες ποσότητες κοκαΐνης, τουλάχιστον όμως της κατασχεθείσες και επιπλέον ποσότητες, από την πώληση των οποίων απεκόμισαν άγνωστα χρηματικά ποσά ή άλλα ανταλλάγματα