Νεα Σμύρνη: Συνελήφθη πρώην παίκτρια Reality με κοκαΐνη

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια Reality της Ελληνικής τηλεόρασης συνελήφθη στην περιοχή της Ν.Σμύρνης με το σύντροφό της να κατέχουν προς διακίνηση περισσότερα από επτά κιλά κοκαΐνης

Η Ελένη (Λενια) Πολυχρονοπούλου μοντέλο, που είχε συμμετάσχει στο Power of Love2, συνελήφθη μαζί με το φίλο της Δημήτρη Ρεγγενίδη, καθώς στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 7.827 κιλά κοκαΐνης. Το ζευγάρι διατηρούν από κοινού επιχείρηση στην περιοχή του Παγκρατίου ωστόσο πληροφορίες της Δίωξης ανέφερε τη δράσεων των συλληφθέντων στην διακίνηση και εμπορία κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με την ποινική δικογραφία παρέπεμψαν κατηγορούμενους τους δύο συλληφθέντες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Ενώ ο Δημήτρης Ρεγγενίδης, σύντροφός της πρώην παίκτριας του Reality, παραπέμφθηκε και για βία κατά υπαλλήλων.

Οι αστυνομικοί στη συμβολή της Εφέσου με την Αγίου Πολύκαρπου σταμάτησαν τον Δημήτρη Ρεγγενίδη με σήμα για έλεγχο. Στην παρουσία των ανδρών της ασφάλειας, αντέδρασε και τους χτύπησε, ωστόσο κατάφεραν να τον συλλάβουν. Σε έλεγχο στην κατοχή του κατασχέθηκε μαύρη βαλίτσα την οποία κατείχε για λογαριασμό της Ελένης (Λενια) Πολυχρονοπούλου, και στην οποία υπήρχαν αποθηκευμένες επτά αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα, συνολικού μικτού βάρους -7. 827- κιλών κοκαΐνης .
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους στην Αθήνα, κατασχέθηκαν ποσότητα 0.1g κοκαΐνης την οποία κατείχαν από κοινού οι συλληφθέντες.
Συνολικά κατασχέθηκαν στην κατοχή τους ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1 κιλά κοκαΐνης , ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των €5.050, το όχημα και δίκυκλο τα οποία κατείχαν καθώς και τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας
Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.