“Η επιβράβευση έρχεται στην καθημερινότητα μας, μέσα από τα χαμόγελα των πολιτών που μας δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους μας στηρίζουν”

Στο φιλότιμο και το ζήλο των ενστόλων που υπηρετούν στις μάχιμες Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, τα πληρώματα συντηρούν τα περιπολικά και τα δίκυκλα τα οποία τους έχει διαθέσει η Υπηρεσία στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

Περιγράφει στο NantiaReport.gr, ένας απο τους αφανείς ενστόλους, που εκτός Υπηρεσίας διαθέτουν προσωπικό χρόνο και δαπάνες, σε συντήρηση του υπηρεσιακού εξοπλισμού που τους χορηγεί η Υπηρεσία, για να βρίσκονται πάντα σε επιχειρησιακή ανταπόκριση.

«Επιτελούμε λειτούργημα και έχουμε ταχθεί στην διασφάλιση της προστασίας των πολιτών, οι οποίοι μας εμπιστεύονται.

Με τους συναδέλφους έχουμε συμμετοχή σε αμέτρητες καταδιώξεις, διασώσεις πολιτών, και έχουμε μεταφέρει τραυματίες- με προσωπικό μας ρίσκο πολλές φορές- στο Νοσοκομείο, γιατί ο χρόνος είναι “πάντα αντιπαλος στο λεπτό νήμα της ζωής”, και έχουμε ολοκληρώσει συλληψεις που μόνο σε ταινίες του Hollywood,  έχουν καταγραφεί.

Το περιπολικό για εμάς τους “Αμεσοδρασιτες”, είναι το “γραφείο” και το δεύτερο “σπίτι” μας. Με συναδέλφους πριν από οχτώ και πλέον μήνες,  αποφασίσαμε ενα εγχείρημα που το είδαμε να υλοποιείται και είμαστε υπερήφανοι!

Παραλάβαμε το υπηρεσιακό όχημα που σάπιζε τρακαρισμένο και με κολλημένο κινητήρα. Προχωρήσαμε σε ολική ανακατασκευή, βελτιώνοντας το μηχανολογικά, με διάθεση από τον προσωπικό μας χρόνο και με ίδιες δαπάνες. Χωρίς να αξιώνουμε επιβράβευση καθ’ οιονδήποτε τρόπο, καθώς για εμάς η επιβράβευση έρχεται στην καθημερινότητα μας. Είναι τα χαμόγελα των πολιτών που μας δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους κι έχουν στηρίξει την προσπάθεια μας, να ανακατασκευάσουμε ένα υπηρεσιακό όχημα που είναι διαθέσιμο σε περιπολία στον τομέα τους, 24/7!

Και είναι η δική μας προσφορά, σε αποκατάσταση του αιτήματος ασφάλεια στους πολίτες, που τόσο πολύ έχουν ανάγκη και επιζητούν από την επίσημη Πολιτεία και το ένστολο προσωπικό.»