Γλυκά Νερά, Αττική: Τραυμάτισε διανομέα ταχυμεταφορικής σε επεισόδιο- Λόγω βροχής αδυνατούσε να ολοκληρώσει τις παραδόσεις

Φέρεται σύμφωνα με την καταγγελία, προϊστάμενος ταχυμεταφορικής εταιρείας , να χτύπησε σε επεισόδιο διανομέα με αφορμή διαφωνία μεταξύ τους, για την παράδοση δεμάτων, όταν δήλωσε αδυναμία λόγω βροχόπτωσης να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του

Σύμφωνα με την καταγγελία του 50άχρονου υπαλλήλου, ο οποίος είναι μισθωτός αορίστου χρόνου με πλέον των 10ετών προϋπηρεσία στη συγκεκριμένη εταιρεία ταχυμεταφορών, κατά τη λήξη της βάρδιας, ενημέρωσε τον προϊστάμενό του ότι αδυνατούσε λόγω των ιδιαιτέρως δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν τη Δευτέρα (04/01), να ανταπεξέλθει στον αυξημένο φόρτο εργασίας στον ημερήσιο στόχο για τις προγραμματισμένες παραδόσεις δεμάτων. Λόγω της πίεσης που υφίστανται οι ταχυμεταφορικές εταιρείες, από τα 160 δέματα τα οποία ήταν προγραμματισμένα (04/01) παρέδωσε τα 60στόχο, εν μέσω βροχής.

Όπως περιγράφεται στην καταγγελία ο υπάλληλος ο προϊστάμενος και υπεύθυνος κίνησης της ταχυμεταφορικής εταιρείας, ενοχλημένος από αυτή την έκβαση, απαίτησε άμεση παράδοση των δεμάτων, αδιαφορώντας για την κακοκαιρία. Ο υπάλληλος στον καβγά που ακολούθησε, απάντησε στον προϊστάμενό του… «να τα παραδόσεις εσύ!», και όπως καταγγέλλεται, έλαβε από τον προϊστάμενό του… χτύπημα με μπουνιά στο πρόσωπο.

Με κάταγμα στη μύτη, ο διανομέας, απευθύνθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, για να καταγγείλει την επίθεση και τον παρέπεμπαν στη ΓΑΔΑ, ενώ έλαβε παραπεμπτικό για εξέταση από ιατροδικαστή προτού μεταβεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου υποβλήθηκεσε 6ράμματα. Ο διανομέας κατέθεσε μήνυση εναντίον του προϊσταμένου του και η υπόθεση θα εξελιχθεί στα δικαστήρια. Ενώ την επόμενη από τα Θεοφάνεια (07/01), η καταγγελία θα διαβιβαστεί στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.