Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛΑΣ, Ιονίων Νήσων:«Είναι πολύ σημαντικό να κλείνεις επαγγελματικούς κύκλους, το ευχαριστώ είναι λίγο»

Μετέφερα τις θέσεις και τις επιτυχίες Υπηρεσιών των Ιονίων Νήσων της ΕΛΑΣ μέσω των ΜΜΕ σε ενημέρωση στην τοπική κοινωνία και την επικράτεια,  με μια επιτυχημένη πορεία, ολοκλήρωση την υπηρεσιακή του θητεία σε αυτή τη θέση

Ως Προϊστάμενος Ενημέρωσης Τύπου της Γενικής Ιονίων Νήσων, ενημέρωνε τα τοπικά και τα Αθηναϊκά ΜΜΕ για την αστυνομική επικαιρότητα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με την ολοκλήρωση του επαγγελματικού κύκλου του, πριν αναλάβει τα νέα του καθήκοντα,  ευχαρίστησε δημόσια όσους συνεργάστηκε.

«Είναι πολύ σημαντικό να κλείνεις επαγγελματικούς κύκλους με ιδιαίτερες εμπειρίες και σημαντικές ανθρώπινες σχέσεις!!!! Το ευχαριστώ είναι λίγο», ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του, ο μέχρι πρότινος Προϊστάμενος Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων Αστυνόμος Α΄, Γιώργος Κωνστάντης .

Ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, δεν παρέλειψε τις ευχές του για «Καλή δύναμη» στους συναδέλφους του Θεοφιλο Μελεγγίδη, Χρήστο Μποϊκο, και Βαγγέλη Ντάρα, οι οποίοι συνεχίζουν στις θέση του.

ΝantiaReport.gr Καλή σταδιοδρομία στα νέα καθήκοντα στη νέα θέση.