Γλυφάδα: Eισβολή διαρρηκτών στο σπίτι της Αντιδημάρχου

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της Αντιδημάρχου Διοικητικού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Γλυφάδας.

pate

Η Αντιδήμαρχος Διοικητικού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Γλυφάδας, Σάσα Πατεράκη, επέστρεφε με το σύζυγό της και τα παιδιά τους την ώρα που οι δράστες ήταν στο σπίτι και έψαχναν για χρήματα και χρυσαφικά.
«Είμαστε σοκαρισμένοι οικογενειακώς. Ξεκλειδώναμε το σπίτι και οι ληστές ήταν μέσα. Άκουσαν τις φωνές μου, ξεσήκωσα όλη την Αγίου Νεκταρίου και έφυγαν πηδώντας από το μπαλκόνι της κουζίνας» λέει η αντιδήμαρχος.

Στην Άνω Γλυφάδα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό πολλές διαρρήξεις.

Η Σάσα Πατεράκη δημοσιοποίησε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού, μετά την «επέλαση» των διαρρηκτών.

pate1

Αγαπητοί μου φίλοι δημοσιοποιώ την ληστεία σε φωτογραφίες,  είναι τραγικό ότι αντικρίσαμε… Κλαίω για πράγματα συναισθηματικής αξίας όπως και πολλά πράγματα αξίας και ίσως με τις φωνές μου γλυτώσαμε την ζωή μας. Ξεκλείδωσαν πόρτα ασφαλείας με δαγκάνες,  έσπασαν 5 σύρτες συν ότι άνοιξαν όλες τις μπαλκονόπορτες. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

pate2

Το βράδυ της Ανάστασης διαρρήκτες είχαν εισβάλει σε ένα άλλο σπίτι στην Άνω Γλυφάδα. Έγιναν όμως αντιληπτοί και στο σημείο έφτασε μεγάλη αστυνομική δύναμη αλλά οι διαρρήκτες κατάφεραν να ξεφύγουν πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα.

«Τελικά είμαστε απροστάτευτοι. Από την κλήση μου στη άμεση δράση ήρθαν μετά απο 30 λεπτά. Ήμασταν η δέκατη ληστεία στη περιοχή. Μέχρι στιγμής αναφέρουν οι πηγές ότι ήταν τσιγγάνοι. Είμαστε στο στόμα του λύκου από τότε που έφυγε το αστυνομικό τμήμα από την Τερψιθέα» λέει η Σάσα Πατεράκη, πρώην μοντέλο με διεθνή καριέρα που έχει βγει νικήτρια στη μάχη με τον καρκίνο και είναι πρόεδρος του συλλόγου γυναικών για τον καρκίνο του μαστού «Μαζί».

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, οι διαρρήκτες έκλεψαν 1.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας περίπου 9.000 ευρώ.

____________

* notia.gr