Γλυφάδα: Ειδικό όχημα το περιπολικό στον ΚοΚ… πάρκαρε σε ράμπα ΑμΕΑ

Φωτογραφικό στιγμιότυπο απεικονίζει περιπολικό να έχει αποκλείσει ραμαπα ΑμεΑ

Σύμφωνα με τον αναγνώστη του Nantiareport.gr το φωτογραφικό στιγμιότυπο έχει ληφθεί (02/02) στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα.

Το διχρωμο υπηρεσιακό όχημα σύμφωνα με  Αστυνομικές πηγες του Nantiareport.gr δεν ανηκει στο τοπικό Τμημα. Αν και όπως επισημαίνεται τα περιπολικά  περιλαμβάνονται στον ΚοΚ ως ειδικά οχήματα -επιτρέπεται η στάθμευση χωρίς περιορισμούς-, και στη φωτογραφία δεν προκύπτει ο λόγος στάθμευσης του στο συγκεκριμένο σημείο, ωστόσο οφείλουν οι εκπρόσωποι του Νόμου να υπηρετούν και να εξυπηρετούν τον πολίτη που έχει ανάγκη. Και στην περίπτωση του συγκεκριμένου οχήματος, παρακωλύει τη διέλευση ατόμων με αναπηρία καθώς και μικρομανες με καρότσια και ηλικιωμένους με περιορισμένη κινητική δυνατότητα.

Σύμφωνα με τον ΚΟΚ η στάθμευση σε θέση επισύρει πρόστιμο #€150,00. Αν ο παραβάτης οδηγός δεν απομακρύνει το όχημα του εντός τριών ωρών η Τροχαία έχει δικαίωμα να του βεβαιώσει εκ νέου κλήση για στάθμευση σε ράμπα ΑμεΑ ενώ μετά τις 6ωρες το όχημα απομακρύνεται με γερανό , στην περίπτωση που παρεμποδίζει την κυκλοφορία.