Γλυφάδα: Δύο μαύρου Corvette z06 κυκλοφορούν στην Ελλάδα- Το ένα βρίσκεται προς πώληση σε μάντρα από τον περασμένο Δεκέμβρη

Στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στη Γλυφάδα με το μαύρο Corvette που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον Νάσο Καρανίκα ο οποίος κατέληξε στη Λ.Βουλιαγμένης, όσο ο υπαίτιος δεν εμφανίζεται η προσπάθεια πολιτών να βοηθήσουν, έχουν προκαλέσει “παρανοήσεις” και εσφαλμένες εντυπώσεις για τον οδηγό στο πολυτελές σπορ κουπε

Με τον οδηγό που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα (19/02-01.30) τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Λ.Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας να παραμένει για τρίτο 24άωρο χωρίς να έχει δηλώσει αυτοπρόσωπη παρουσία, ωστόσο τα στοιχεία του ιδιοκτήτη στον οποίο είναι καταχωρημένο στο Υπουργείο Μεταφορών το πολυτελές σπορ κουπέ είναι γνωστά στις Αρχές από την πρώτη στιγμήκαι έχει γίνει και σχετική επικοινωνία.

Όπως αναφέρουν πηγές του Nantiareport.gr, παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής (21/02) στο Α Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής δικηγόρος κατά δήλωσή της για λογαριασμό του πελάτη της, ωστόσο δεν κατονόμασε- αν πρόκειται για τον ιδιοκτήτη ή τον οδηγό του οχήματος- ώστε να παραλάβει τη σχετική δικογραφία ωστόσο δεν προσκόμισε σχετική εξουσιοδότηση και αποχώρησε. Θεωρείται αναμενόμενο εντός των επόμενων ωρών να εμφανιστεί αυτοβούλως ο οδηγός του μαύρου πολυτελούς αυτοκινήτου ενώπιον των Δικαστικών Αρχών αν και η δικογραφία είχε διαβιβαστεί στην Εισαγγελία και επέστρεψε για προκαταρκτική στο Α Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο πλαίσιο της οποίας όλοι οι εμπλεκόμενοι μάρτυρες και κατηγορούμενος θα κληθούν σε ανωμοτί καταθέσεις . Την ίδια ώρα τα στοιχεία του οχήματος έχουν καταχωρηθεί στον τερματικό με ένδειξη “ελέγχουν υψηλού κινδύνου” καθώς απασχολεί σε θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη και αναζητείται ο οδηγός . Για την προανάκριση που διενεργεί το Ά Τμήμα Τροχαίας ΝοτιοΑναντολικής Αττικής, οι συνθήκες του θανατηφόρου δυστυχήματος με θύμα τον 25άχρονο Νάσο Καρανίκα, έχουν αποσαφηνιστεί και περιγράφονται στη σχετική δικογραφία που έχει διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα.

Το θανατηφόρο τροχαίο, με εμπλεκόμενο όχημα το μαύρο Corvette z06, προκάλεσε εσφαλμένες εντυπώσεις, ενώ η πρόθεσή τους, ήταν να βοηθήσουν να βρεθεί ο υπαίτιος οδηγός στο δυστύχημα. Ωστόσο όσο ο οδηγός δεν εμφανίζεται, με δεδομένο ότι στην Ελλάδα κυκλοφορούν μόλις μαύρα δύο ίδιου τύπου κουπέ σπορ Corvette z06, με μικρές διαφοροποιήσεις στην εξωτερική τους εικόνα που ωστόσο μόνο μια “έμπειρη” παρατήρηση μπορεί να τις εντοπίσει, έχουν δημιουργηθεί “παρανοήσεις” και εσφαλμένες εντυπώσεις.

Το πολυτελές όχημα που προκάλεσε το τροχαίο με εγκατάλειψη του 25άχρονου αναβάτη του δικύκλου Νάσου Καρανίκα, έχει εγκαταλειφθεί στο σημείο του δυστυχήματος και μεταφέρθηκε στο γκαραζ του Ά Τμήματος Τροχαίας ΝοτιοΑναντολικής Αττικής, όπου και παραμένει σε φύλαξη. Όπως έχει δηλωθεί στο Υπουργείο Μεταφορών, είναι γνωστά στην Τροχαία τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του, σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr- προερχόμενος από Αθηναϊκή οικογένεια, για τον οποίο δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής ότι ο ίδιος οδηγούσε το πολυτελές σπορ κουπέ, τα στοιχεία του περιλαμβάνονται στη δικογραφία, οπότε με σχετική κατάθεσή του, ενδέχεται να προκύψουν και τα στοιχεία του οδηγού που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/02-01.30).

Το δεύτερο όχημα, από τον περασμένο Δεκέμβριο βρίσκεται σε μάντρα αυτοκινήτων και διατίθεται προς πώληση. Ο νόμιμος κάτοχος του πολυτελούς σπορ κουπέ αυτοκινήτου, μόλις είδε το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, καθώς τα ρεπορταζ δεν είχαν περισσότερα στοιχεία για το όχημα που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη ενώ υπήρχαν σχετικές αναφορές για το ενδεχόμενο κλοπής, επικοινώνησε με τον μαντρά στον οποίο έχει αφήσει το αυτοκίνητό του προς πώληση, ώστε να βεβαιωθεί ότι παραμένει σε φύλαξη στο χώρο του.

Επίσης τα δύο οχήματα, έχουν και άλλες μικρές αλλά ουσιαστικές διαφοροποιήσεις στην εξωτερική τους εμφάνιση. Το μαύρο Corvette z06 υπαίτιο για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, φέρει στο πίσω φτερό πορτοκαλί φωσφορούχα διακριτικά ενώ το ίδιου τύπου και μοντέλου Corvette που παραμένει σε μάντρα αυτοκινήτων στη Δυτική Αττική, έχει κόκκινα διακριτικά και φέρει διακριτικό σήμα της Corvette κάτω δεξιά από τις εξατμίσεις, κάτι που δεν έχει στα χαρακτηριστικά του το υπαίτιο στο θανατηφόρο τροχαίο πολυτελές όχημα.