Γλυφάδα: Θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη νεαρού αναβάτη δικύκλου

Τον οδηγό του μαύρου Corvette υπαίτιο σε θανατηφόρο τροχαίο με πρόσκρουση σε εν κινήσει όχημα και παράσυρση αναβάτη δικύκλου τον οποίο εγκατέλειψε και αποχώρησε από το σημείο του δυστυχήματος αναζητά η Τροχαία

Ο οδηγός του Corvette (19/02-01:30) ξημερώματα της Τετάρτης κινείται στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 59, είχε κατεύθυνση από τη Βάρη προς Αθήνα, στο ύψος της Γλυφάδας. Σύμφωνα με αυτόπτες, το μαύρο Corvette συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 32άχρονος από την Αλβανία, ενώ είχε αναπτύξει ταχύτητα και στη συνέχεια διεμβόλισε το δίκυκλο στα δεξία του, με οδηγό τον 25άχρονο Νάσο Καρανίκα. Το δίκυκλό του  εκτός πορείας, κατέληξε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο με τον οδηγό βαρύτατα τραυματισμένο να βρίσκεται αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Το μαύρο Corvette,  εκτός πορείας διασχίζει διαγώνια τη Λεωφόρο ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο περνάει τον παράδρομο και ακινητοιηθηκε σε σταθμευμένο όχημα. Ο οδηγός του οχήματος, χωρίς να σταματήσει για να δει τι ειχε προκαλέσει εγκατέλειψε στο σημείο και διέφυγε πεζός.

Προανάκριση για τις συνθήκες του θανατηφόρου δυστυχήματος διενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής. Οπως διακριβώθηκε το μαύρο Corvette ηταν ανασφάλιστο. Απο τις Αρχες εξετάζεται υλικό από τις κάμερες που είναι εγκατεστημένες στο μήκος της διαδρομής που ακολούθησε το μαύρο Corvette και έχουν καταγράψει το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, μέχρι το σημείο που ακινητοποιήθηκε.

Η κηδεία του 25άχρονου Νάσου Καρανίκα, θα τελεστεί την Παρασκευή 21 στη 13.00μ.μ. στο κοιμητήριο της Αγίας Μαρίνας.