Γλυφάδα: Τον οδηγό αναζητούν ως υπαίτιο στο θανατηφόρο τροχαίο του Νάσου Καρανίκα

Δύο 24ωρα από το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 25άχρονος Νάσος Καρανίκας ο υπαίτιος οδηγός εξακολουθεί να διαφεύγει και αναζητείται

Οι Αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής οι οποίοι  έχουν αναλάβει την προανάκριση γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη του οχήματος, προερχόμενος απο Αθηναϊκή οικογένεια, όπως έχει δηλωθεί στο Υπουργείο Μεταφορών, ωστόσο εξετάζεται ώστε να εξακριβωθεί ποιος ήταν ο οδηγό του μαύρου πολυτελούς αυτοκινήτου τα ξημερώματα της Τέταρτης (19/02)που προκάλεσε το θανάσιμο τραυματισμό του 25άχρονου δικυκλιστή Νάσου Καρνικα.. Το πρωί (21/02) όπως αναφέρουν πηγές του Nantiareport.gr, παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής (21/02) στο Α Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής δικηγόρος και ζήτησε να λάβει γνώση της δικογραφίας για λογαριασμό του  πελάτη της, ωστόσο δεν κατονόμασε- αν πρόκειται για τον ιδιοκτήτη ή τον οδηγό του οχήματος- ώστε να παραλάβει τη σχετική δικογραφία, ενώ δεν προσκόμισε ούτε σχετική εξουσιοδότηση και αποχώρησε.

Από τον τερματικό το μαύρο Corvette είναι ανασφάλιστο

Το πολυτελές όχημα από τις πρώτες ώρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, έχει παραληφθεί και έχει μεταφερθεί σε φυλασσόμενο γκαράζ  του ‘Α Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, ώστε να εξετασθεί και από πραγματογνώμονες. Αστυνομικοί της Τροχαίας, έχουν λάβει και εξέτασαν βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες που είναι εγκατεστημένες στο μήκος της διαδρομής που ακολούθησε το μαύρο Corvette και έχουν καταγράψει το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, μέχρι το σημείο που ακινητοποιήθηκε, στο 59 της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας. Όπως έχει καταστραφεί στις κάμερες ασφαλείας, διακρίνεται το πολυτελές αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα -σε οριακά τελικές- όταν ο οδηγός επιχειρεί απωθητικό ελιγμό με σφήνα, χάνει το πίσω μέρος του αμαξώματος από το μαύρο Corvette, χτυπάει το όχημα που κινείται σε παράλληλη πορεία ιδιοκτησίας Αλβανού και διεμβολίζει δεξιά του, το δίκυκλο του Νάσου Καρανίκα. Ο οδηγός του μαύρου Corvette διακρίνεται να κινείται εκτός ελέγχου και χωρίς ενδείξεις για προσπάθεια ελέγχου του οχήματος τού, διαγώνια στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, βγαίνει στον παράδρομο αφού παρασύρει κολονάκια και περίφραξη της επιχείρησης που εδρεύει στο σημείο και ακινητοποιείται σε σταθμευμένα.

Από την Τροχαία σχηματίσθηκε δικογραφία και ο οδηγός παραπέμπεται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, καθώς και για το ανασφάλιστο όχημά του που προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα, και έχει  διαβιβαστεί στην Εισαγγελία. Εκτιμάται ότι ο οδηγός του μαύρου Corvette θα παρουσιαστεί με δικηγόρο ενώπιον των Δικαστικών Αρχών για να λογοδοτήσει για το θανατηφόρο  τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε.

Το μεσημέρι (21/02-13.30) στην Αγία Μαρίνα τελέστηκε η κηδεία του 25άχρονου Νάσου Καρανίκα. Ήταν όλοι οι δικοί του άνθρωποι και οι φίλοι του εκεί για να τον αποχαιρετήσουν.. όλοι όμως είχαν ένα “γιατί”; .. να εγκαταλείψει το σημείο του δυστυχήματος ο υπαίτιος οδηγός.. και ένα “αν ίσως”.. τον είχε βοηθήσεις,ζούσε..