Γιάννινα: “Τον σκότωσα, γιατί δεν άντεχα να τον ακούω”- Έλαβε προθεσμία για την απολογία της

Ομολόγησε τη δολοφονία του συντρόφου της, όταν η ιατροδικαστική έκθεση προσδιόρισε τα αίτια θανάτου του σε εγκληματική ενέργεια

Η 55χρονη γυναίκα εργαζόταν περιστασιακά στη φροντίδα ηλικιωμένων, ωστοσο αντιμετώπιζε πρόβληματα θυμού και αλκοολισμού ενώ ο 55χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας με συμπτώματα κατάθλιψης.

Ο 55χρονος όπως αναφέρουν περίοικοι, συχνά δεχόταν τις απειλές της συντρόφου του όταν βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Σε έναν ακόμα μεταξύ τους καβγά την περασμένη Πέμπτη (30/12), η 55χρονη με κουζινομάχαιρο επληξε στην καρδιά το συντροφο της. Η ίδια τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και τους ζήτησε συνδρομή δηλώνοντας ότι ο σύντροφος της αυτοτραυματιστήκε στον θώρακα λόγω των ψυχολογικών θεμάτων που αντιμετώπιζε. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατος του 55χρονου.

Ωστόσο, κατά την ιατροδικαστική εξέταση, εντοπίσθηκε το τραύμα που έφερε ο 55χρονος στην καρδιά και ως αίτια θανάτου αποδόθηκε σε εγκληματική ενέργεια. Η 55χρονη σύντροφος του προσήχθη και κατά την εξέταση  της ομολόγησε το έγκλημα. Φέρεται να υποστήριξε ότι τσακώθηκαν και δεν άντεχε άλλο να τον ακούει.

Σε βάρος της 55χρονης σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς (01/01) με δικηγόρο ο οποίος της ορίστηκε. Έλαβε προθεσμία και αναμένεται την Τρίτη (04/01) να απολογηθεί με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων.