“Για όλους είναι Πρωτοχρονιά αλλά για τους Αστυνομικούς είναι απλά Σάββατο!”

Με αφορμή την απασχόληση κατά την αλλαγή του νέου χρόνου των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας, παραθέτει τοποθέτηση ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

«Κανονικά στις δουλειές μας χωρίς καμία αναγνώριση της εργασίας μας σε μία μέρα τέτοιας εορτής και αργίας. Ακόμα και το ρεπό που θα δικαιουμασταν αν έπεφτε καθημερινή χάνεται στα αναχρονιστικά ΠΔ που διέπουν τον χρόνο εργασίας των Αστυνομικών. Δυστυχώς τόσο εμείς όσο και οι υπόλοιποι συνάδελφοι στα Σώματα Ασφαλείας δεν πληρωνόμαστε ούτε ένα ευρώ επιπλέον παρόλο που εργαζόμαστε μία τέτοια μέρα. 

Όσο υπήρχαν τα δώρα κανείς δεν το ανέφερε αυτό καθώς υπήρχε έστω και μία μικρή αναγνώριση σε αυτό που προσφέρουμε αλλά πλέον αυτά έχουν καταργηθεί για εμάς, παρόλο που είμαστε μία από τις ελάχιστες δημόσιες υπηρεσίες που όχι μόνο εργάζεται αυτές τις μέρες ανελλιπώς αλλά ίσα ίσα εντείνει τις ενέργειες της.

Καλή Χρονιά σε όλους! Υγεία και τύχη για το νέο έτος! Καλή δύναμη σε όλους εμάς που και αυτές τις γιορτές τις περνάμε στην υπηρεσία!», αναφέρει ο Αριστείδης Κοκονάς, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ.