Αγ.Παντελεημονας: Κινητοποίηση για άνδρα που έθεσε υπο περιορισμο τη σύντροφό του και απειλεί με έκρηξη

Σε κινητοποίηση τέθηκαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της Πυροσβεστικής με ενημέρωση για άνδρα ο οποίος απειλεί με τη ζωή γυναίκας και έκρηξη στην πολυκατοικία που διαμένει

(01/01-20.00) Η παρέμβαση της ΕΚΑΜ έληξε την ομηρεία της Βουλγαρας συντρόφου από τον Αιγύπτιο ο οποίος εισέβαλε στο διαμέρισμά της. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη συνεχάρη τους αστυνομικούς για την παρέμβαση τους, «Μπράβο στους άνδρες της ΕΚΑΜ και στο σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων που έσωσαν τη γυναίκα που είχε απαχθεί από τον πρώην σύντροφό της στην περιοχή του Αγίου Παντελεημονα!»

Η Βουλγάρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο της Νίκαιας, ενω ο δράστης μετήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Κινητοποίηση στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Αλκιβιάδου μετά από κλήση (01/01-17.30) για αλλοδαπό ο οποίος έχει θέσει σε περιορισμό αλλοδαπή γυναίκα και απειλεί με αναπτήρα να προκαλέσει έκρηξη με φιάλη υγραερίου στην πολυκατοικία.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του,  φέρεται ότι πρόκειται για 34χρονο Αιγύπτιο και την 30χρονη σύντροφο του από τη Βουλγαρία- μαρτυρίες περιοίκων αναφέρουν ότι η σχέση είχε καταλήξει και κατα καιρούς ο αλλοδαπός δημιουργούσε προβλήματα. Η Αστυνομία αποφάσισε να προχωρήσει στην εκκένωση της πολυκατοικίας, για προληπτικούς λόγους ασφαλείας.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς η Βουλγάρα αδελφή της γυναίκας ο πρώην σύντροφος της 30χρονης, εισέβαλε στο διαμέρισμά τους στο Γαλάτσι, απομάκρυνε την ίδια με την απειλή μαχαιριου και έθεσε σε κατάσταση παράνομης κατακράτησης την αδελφή της, την οποια πήρε μαζί του στο διαμέρισμά του στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα με απειλές για τη ζωή της.

Στο σημείο έχει κληθεί διαπραγματευτης της Αστυνομίας .