Α.Γεωργιάδης: “Ειτε ο διενεργών την έρευνα πρώην φρουράρχου της Βουλής είτε ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, έχουν παραβιάσει το Κράτος Δικαίου έχουν στραφεί κατά συναδέλφων και παραβιάσει τεκμήριο της αθωότητας”

Καταγγελία του Άδωνι Γεωργιάδη για τη διαρροή του πορίσματος της ΕΔΕ για τους οκτώ Αστυνομικούς στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου.

«Αυτή την εβδομάδα έγινε μία απίστευτη ατιμία: ένα πόρισμα μιας ΕΔΕ για τους 8 ελεγχόμενους αστυνομικούς για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου δημοσιεύτηκε στην ‘Εφημερίδα των Συντακτών’ πριν καν την παραλάβουν οι κατηγορούμενοι. Αυτό το πόρισμα ήταν στα χέρια, είτε του διενεργούντος την έρευνα αξιωματικού, πρώην φρουράρχου της Βουλής επί Ζωής Κωνσταντοπούλου, είτε στα χέρια του αρχηγού της ΕΛΑΣ.

Ένας από τους δύο έχει παραβιάσει το Κράτος Δικαίου της χώρας, έχει στραφεί κατά συναδέλφων του και έχει παραβιάσει τεκμήριο της αθωότητας πάνω στο οποίο θεμελιώνεται ο δυτικός πολιτισμός. Και άνθρωποι που φοράνε στολή, κύριε αρχηγέ, το τεκμήριο της αθωότητας τους δεσμεύει», σχολίασε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης .