Γέφυρα Βρυούλων: Επίθεση από οπαδούς σε βάρος Αστυνομικών- Αφαίρεσαν υπηρεσιακή ΜΟΤΑ

Επίθεση οπαδών μετά τη λήξη του ΠΑΟΚ ΑΕΚ  σε βάρος Αστυνομικών.

(29/09-23.00) Προσαγωγές περίπου 20ατόμων από την περιοχή της Φιλαδέλφειας, για εξακρίβωση στοιχείων σε αναζητήσεις των δραστών της επίθεσης σε βάρος των Αστυνομικών .

Εντοπίσθηκε το υπηρεσιακό δίκυκλο της ΔΙ.ΑΣ ωστόσο οι δράστες έχουν προξενήσει σοβαρές υλικές ζημιές. Στο σημείο κλήθηκε γερανός για να παραλάβει τις ΜΟΤΑ

(29/09-22.35) Γέφυρα Βρυούλων. Επίθεση σε 4Αστυνομικούς ΔΙΑΣ Φιλαδέλφειας, που είχαν διαταχθεί σε Μέτρα Τάξης, από οργανωμένους οπαδούς μετά την αποχώρηση των οργανωμένων από το ΠΑΟΚ ΑΕΚ.

Οι δράστες της επίθεσης διέφυγαν με ΜΟΤΑ για την οποία έχουν δοθεί αναζητήσεις καθώς και για ανάκτηση της υπηρεσιακής μηχανής .

Κατά την επίθεση στου Αστυνομικούς, προκλήθηκαν φθορές σε υπηρεσιακή μηχανή, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν δίκυκλο Αστυνομικού.

Οι δράστες κατά τη διαφυγή τους αφαίρεσαν υπηρεσιακή ΜΟΤΑ

Πληρώματα της ΔΙΑΣ από Φιλαδέλφεια, Ν.Ηράκλειο ενεργούν αναζητήσεις για το δίκυκλο των δραστών. Οι δύο τραυματίες Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που δέχθηκαν την επίθεση έχουν μεταβεί στο Τμήμα για καταθέσεις. Κατά την επίθεση, υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές ένα περιπολικό και δύο μηχανές της ΕΛΑΣ.