Γαλάτσι: Τον εκτέλεσαν με τέσσερις βολίδες, ενώ έμπαινε στο γυμναστήριο

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδουν από τα πρώτα ευρήματα οι Αρχές τη δολοφονία έξω από γυμναστήριο στην περιοχή της Λαμπρινής στο Γαλάτσι του .. “Dirty Harry”

Ο 35χρονος παλαίμαχος πυγμάχος της ΑΕΚ, Χάρης Κοντογιώργης το απόγευμα της Δευτέρας (06/12-18.00) έμπαινε στο γυμναστήριο του αθλητικού ομίλου πυγμαχίας «Περσεύς» στην οδό Εκάβης 39, στην περιοχή της Λαμπρινής, στο Γαλάτσι. Δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή τον πυροβόλησαν και αποχώρησαν από το σημείο, ενώ ο 35χρονος γνωστός στα ρινγκ ως “Dirty Harry”, έπεφτε νεκρός.

Πρόκειται για τον Πρωταθλητής Ελλάδας στην ερασιτεχνική πυγμαχία και “ανιψιό” τουδολοφονημένου επονομαζόμενου “Κεφάλα” Μιχάλη Καπίρη, ο οποίος έπεσε νεκρός σε φονική ενέδρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (15/05), έξω από την καντίνα “Γιάννης” επί της οδού Ιφιγενείας 3-5 στη συμβολή της με την Λ.Τατοϊου, στη Μεταμόρφωση. Οι βολίδες είχαν πλήξει το Μιχάλη Καπίρη στο στήθος, και στο λαιμό και σωριάστηκε νεκρός στο οδόστρωμα.

Και οι δύο ήταν παλαίμαχοι πυγμάχοι της ΑΕΚ, δέχθηκαν πυρά στον κορμό – στήθος και ψηλά στο λαιμό με τις βολίδες τρεις στον “Κεφάλα” και τέσσερις στον “Dirty Harry”, σύμφωνα με τα ευρήματα που περισυνέλλεξαν στην αυτοψία στο χώρο οι Αστυνομικοί στη Μεταμόρφωση και το Γαλάτσι. Για του γνωρίζοντες τους “συσχετισμούς” της νύχτας αναφέρουν ότι ο 35χρονος “Dirty Harry”, είχε λάβει το “δαχτυλίδι της διαδοχής” στις δοσοληψίες της ομάδας του Μιχάλη Καπίρη σε ένα προδιαγεγραμμένο.. “τέλος”.

Προανάκριση διενεργεί το ΥΔΕΖΙ 3ο/ΔΑΑ.