Γαλάτσι: Με πλαστή ταυτότητα κυκλοφορούσε ο “Dirty Harry”

Η έρευνα και αυτοψία στο δολοφονημένο από αγνώστους Χάρη Κοντογιώργη, αποκάλυψε τη πλαστή ταυτότητα που έφερε στην κατοχή του

Αστυνομικές πηγές με τα ευρήματα στο χώρο της σκηνής εγκλήματος στο Γαλατσι ανέφεραν τα στοιχεία του νεκρού καθώς από το ΔΑΤ που έφερε στην κατοχή του προέκυπτε η ηλικία των 35ετων. Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του και ταυτοποίηση με δακτυλικά αποτυπώματα διακριβώθηκε ότι ο δολοφονημένος πρωην Πρωταθλητής ερασιτεχνικής πυγμαχίας Χάρης Κοντογιώργης ήταν 44ετών και κάτοχος πλαστού ΔΑΤ.

Ο 44χρονος Χάρης Κοντογιώργης, επεσε νεκρό από τις τέσσερις βολίδες του όπλου που έφερε ο εκτελεστής του, και τον έπληξαν θανάσιμα, στην οδό Εκάβης στο Γαλάτσι (06/12) έξω από γυμναστήριο που έκανε προπόνηση ενώ έμπαινε στην είσοδο.

Ο 44χρονος πυγμάχος, ο οποίος είχε συλληφθεί είχε απασχολήσει ποινικά για απόπειρα ανθρωποκτονίας το 2013, ενώ είχε κατηγορηθεί για εκβιασμούς καταστηματαρχών το 2011.

Από το 2018 μέχρι σήμερα, 18 άτομα έχουν πέσει νεκρά στον «πόλεμο της νύχτας».Για το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας, η δολοφονία του “Dirty Harry” αφήνει περιθώριο εκτίμησης ότι η εν υπνώσει “Greek Mafia” προσπαθεί να δηλώσει παρουσία.