Φυλακές Κέρκυρας: Νεκρός ο Πολωνός συμβίος της μητέρας και δολοφόνος του 7χρονου γιου της Ανδρέα, μέσα στο κελί του

Νεκρό μέσα στο κελί του, εντόπισαν Σωφρονιστικοί τον προφυλακισμένο Πολωνό δράστη της δολοφονίας του γιου της συμβίας του, τον οποίο είχε ενταφιάσει σε αυτοσχέδια κατασκευή στην ταράτσα πολυκατοικίας στην οποία διέμεναν και στη συνέχεια μετέφερε τα υπολείμματα σε εργαλειοθήκη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος Πολωνός, κρατούμενος καθώς είχε κριθεί προφυλακιστέος και είχε μεταχθεί στις Φυλακές Κέρκυρας, εντοπίσθηκε (22/03-15.30) νεκρός με το θάνατό του να αποδίδεται σε αυτοχειρία καθώς έφερε αυτοσχέδιο βρόγχο με κλινοσκεπάσματα που διέθετε.

Ο νομικός συμπαραστάτης του Πολωνού, Αλέξης Φίλιος, με αφορμή της εξέλιξη, δήλωσε ότι ο 333χρονς καθ ομολογίαν δράστης, στην αναγγελία της μεταγωγής του, απο τις φυλακές Κορυδαλλού επιδίωξε να αναστείλει τη μεταγωγή του. «Είχε μάθει ότι θα μεταχθεί στην Κέρκυρα, και ζητούσε να βρεθεί τρόπος για να ακυρωθεί αυτή η μεταγωγή. Μετήχθη την Παρασκευή (18/03) στην Κέρκυρα και την Τρίτη (22/03) έγινε το τραγικό γεγονός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 33χρονος Πολωνός, είχε συλληφθεί στην Κυψέλη και κρίθηκε προφυλακιστέος (15/02) καθώς ομολόγησε ότι είχε αφήσει νηστικό για μέρες και για  ώρες σε ορθοστατική τιμωρία δεμένο με μονωτική ταινία στο στόμα, τον 7χρονο Ανδρέα, γιο της συντρόφου του, στο δώμα όπου διαβιούσε το ζευγάρι στην περιοχή της Κυψέλης, με το παιδί να καταλήγει από ασφυκτικό θάνατο. Το ζευγάρι επί πέντε χρόνια απέκρυπτε το έγκλημα, με πρόφασή ότι το αγόρι ακολούθησε το βιολογικό του πατέρα στην Πολωνία. Ο δράστης της δολοφονίας του αγοριού, σε γνώστη της μητέρα η οποία ήταν παρούσα στο έγκλημα, αρχικά είχε τοποθετήσει το πτώμα του παιδιού  σε αυτοσχέδια κατασκευή στην ταράτσα και το μετέφερε στη συνέχεια μέσα στο βαλιτσάκι με τα εργαλεία του, όπου και εντόπισαν τα πτωματικά υπολείμματα οι αστυνομικοί.