Φυλακές Ελαιώνα: Έπαιξε βόλεϊ η Ρούπα, η μητέρα του Ανδρέα ζητούσε αυτόγραφα ενω απαγορεύτηκε να συμμετέχει “το βιτριόλι”

Σε αγώνα βόλεϊ στις γυναικείες φυλακές Θήβας με συμμετοχη Ολυμπιονίκων και παγκοσμιων Πρωταθλητριων δε συμμετείχαν όλες οι τρόφιμοι καθώς κάποιες λόγω απαγορευμένων δεν τους επετράπη ο προαυλισμος ενώ μια άλλη περίπτωση ζητούσε αυτόγραφα

Τρόφιμες έκαναν “σερβίς” και Ολυμπιονίκες “σέρβιαν” σε Ολυμπιονίκες και “μπλόκαραν” παγκόσμιες πρωταθλήτριες από διαφορετικά αθλήματα αγώνα βόλεϊ που διεξήχθη στο ανακαινισμένο γήπεδο των γυναικείων φυλακών Ελαιώνα Θήβας, ενόψει και της Γιορτής της Μητέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, στον αγώνα βόλεϊ, συμμετείχε η Πόλα Ρούπα, και βρέθηκε στην ίδια ομάδα με ένστολο με κοινή τους επιδίωξη έναν καλό αγώνα!

Η ίδια πηγή ενημέρωσης, του NantiaReport.gr, αναφέρει ότι στη διοργάνωση αν και εκδήλωσε πρόθεση συμμετοχής, λόγων απαγόρευσης προαυλισμού με το μαζικό πληθυσμού για λόγους ασφαλείας, δεν της επετράπη η συμμετοχή, ήταν και η 29χρονη υπόδικος προφυλακισμένη Κλαούντια Χριστίνας Μ. μητέρα του 7χρονου Ανδρέα. Καθώς η 29χρονη είχε αδιαφορήσει στην κακοποίηση που είχε υποβάλλει τα δύο ανήλικα παιδιά της, ο Πολωνός σύντροφός της, προκαλώντας ασφυκτικό θάνατο στο αγόρι, στο δώμα των 12 τ.μ., στην πολυκατοικία στην οδό Σκιάθου, στην Κυψέλη και μετέφερε σε εργαλειοθήκη τα πτωματικά υπολείμματα του αγοριού μέχρι τη σύλληψή του. Η ίδια περιορίστηκε να ζητάει αυτόγραφα από τα πλέγματα στις διακεκριμένες αθλήτριες που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Ενώ οπως μεταφέρουν στο NantiaReport.gr, και η καταδικασμένη με το προσωνύμιο στην ανθρωπογεωγραφία των Φυλακών “το βιτριόλι” οπως αναφέρουν μεταξύ τους την Εφη Κακαράντζουλα, αν και θέλησε να συμμετάσχει, δεν της επετράπη η συμμετοχή στη διοργάνωση.

Ο αγώνας βόλεϊ με τη συμμετοχή τροφίμων, Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητριών από  πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο γήπεδο . Στο πλαίσιο της παρουσίας τους στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης  Ελαιώνα Θηβών, ο Γενικός Γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, συνάντησε το Διευθυντή του Σωφρονιστικού Καταστήματος Γιώργο Μακρή, ενώ επισκέφθηκε την πτέρυγα με τις φυλακισμένες μωρομάνες, ενώ τη Βουλή, εκπροσώπησε η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Μονογυιού.

Στη διοργάνωση, συμμετείχαν η Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Χρύσα Μπισκιτζή, η Ολυμπιονίκης του τριπλούν Όλγα Βασδέκη, η Ολυμπιονίκης του βόλεϊ Σοφία Ιορδανίδου, η παγκόσμια πρωταθλήτρια της άρσης βαρών Μαρία Χριστοφορίδου, η παγκόσμια πρωταθλήτρια τάε κβο ντο Μαρία Καρπαθάκη και η βολεϊμπολίστρια Ασημίνα Νικολογιάννη. Την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εκπροσώπησε ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Μπουτσουρής, η Σοφία Ιορδανίδου και η Ασημίνα Νικολογιάννη.