Φούρεσι, Γλυκά Νερά: Συνελήφθη Αλβανός για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικη μαθήτρια

Σεξουαλική επίθεση σε βάρος της κατήγγειλε 17χρονη μαθήτρια στα Γλυκά Νερά, σε αναζητήσεις συνελήφθη ο Αλβανός δράστης, ενώ εξετάζεται συμμετοχή του σε άλλες σεξουαλικές επιθέσεις στην ευρύτερη περιοχή

Η έφηβη μαθήτρια του Λυκείου, το βράδυ του Σαββάτου (05/06-23.00) διέσχιζε την πλατεία στην περιοχή Φούρεσι στα Γλυκά Νερά, καθώς επέστρεφε στο σπίτι της. Όπως κατήγγειλε στη συνέχεια στο ΤΑ Παιανίας, νεαρός αλλοδαπός άνδρας, την προσέγγισε και την ακινητοποίησε, ενώ της κατέβασε το σορτσάκι θωπεύοντας σημεία του σώματός της. Έντρομη η 17χρονη, έβαλε τις φωνές και στον πανικό που προκάλεσε η αντίδρασή της στο δράστη, κατάφερε να ξεφύγει και τρέχοντας επέστρεψε στο σπίτι της. Συνοδεία των γονέων της, η 17χρονη μαθήτριας κατήγγειλαν στο Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας την επίθεση.

Πληρώματα σε αναζητήσεις,  βάσει της περιγραφής που είχε δώσει η ανήλικη, εντόπισαν και προσήγαγαν το δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε και συνελήφθη. Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, διακριβώθηκε ότι πρόκειται για 19χρονο Αλβανό ο οποίος διαμένει στο Γέρακα.  Σε βάρος του 19χροονου Αλβανού σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του σε άλλες σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών, στην ευρύτερη περιοχή.