ΕΛΑΣ: Νέα διοικητική έρευνα για τις δηλώσεις του συνδικαλιστή Σταύρου Μπαλάσκα

Ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ αναφορικά με τη διενέργεια διοικητικής έρευνας για τις δημόσιες δηλώσεις του συνδικαλιστή της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας, σε τηλεοπτική του παρέμβαση

Όπως αναφέρει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, «Ανακοινώνεται ότι, αναφορικά με δηλώσεις συνδικαλιστή της Ελληνικής Αστυνομίας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, το Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας».

Προηγήθηκε η προσφυγή της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με αφορμή δηλώσεις του συνδικαλιστικού εκπροσώπου των Αστυνομικών της ΕΑΣΥΑθηνών, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας σε τηλεοπτικές δηλώσεις του, το περασμένο Σάββατο (05/06), αναφορικά με την έξαρση της εγκληματικότητας, ανέφερε χαρακτηριστικά, «Η Αστυνομία συλλαμβάνει και παραδίδει τους εγκληματίες στην Δικαιοσύνη. Η Δικαιοσύνη είναι το πρόβλημα. Εκεί χρειάζεται να ρυθμιστούν κάποια πράγματα».