Φυματίωση, AIDS, ηπαττίτιδα και ψώρα γνώριζαν ότι νοσούν οι τρεις Πακιστανοί βιαστές του 17άχρονου ομοεθνή τους

Παρακρατούσαν παράνομα φυλακισμένο στην Αρτέμιδα επί 6 ημέρες, τον 17άχρονο Πακιστανο απαιτώντας λύτρα από τον πατέρα του.

Οι τρεις Πακιστανοί δράστες οι οποιοι συνεληφθησαν (01/11) εδεναν γυμνό τον ανήλικο ομοεθνή τους σε δέντρο, τον υπέβαλαν σε βασανιστήρια, ξυλοδαρμούς και αλλεπάλληλους βιασμούς, καθημερινά και κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενω γνώριζαν ότι νοσουν από AIDS, ηπατίτιδα, φυματίωση και ψώρα. Ο 17άχρονος δράστης αν και δε γνώριζε ότι νοσεί από φυματίωση και ψώρα, έκανε αιμοπτύσεις, με τους Αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του, να τον έχουν μεταφέρει σε Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Λόγω της ηλικίας του αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος από τις Δικαστικές Αρχές ενω οι άλλοι δύο συνεργοί του προφυλακίστηκαν.

Στη συνεχεια οι Πακιστανοί, φωτογράφιζαν τον 17άχρονο και το βιντεοληπτικό υλικό θα το απέστειλαν στον πατέρα του στο Πακιστάν ώστε να τον εκβιάσουν να τους πληρώσει τα λύτρα.

Ο ιατροδικαστής εξέτασε τον 17άχρονο θύμα της απαγωγής και σύμφωνα με πληροφορίες, ενημερωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για όσα γνωμάτευσε. Ο ανήλικος είχε υποστεί πολλαπλή ρήξη στο δακτύλιο του ορθου, ενώ αναμένονται  τα αποτελεσματα των εργαστηριακών εξετάσεων ενω λαμβάνει προσωρινά φαρμακευτική αγωγή.