Φιλοπάππου: Προσαγωγές ύποπτων για την επίθεση στο νεαρο ζευγάρια- Τραύματα από μαχαίρι και την πτώση στο πτώμα του 25άχρονου

Προσαγωγές υπόπτων για την επίθεση σε ζευγάρι στου Φιλοπάππου, κατά την οποία ο 25άχρονος κατακρημνίστηκε από τα βράχια και κατέληξε στα βαρύτατα τραύματά του

Τραγικό δυστύχημα ή δολοφονία ο θάνατος του 25άχρονου Ν.Μ Ελληνικής καταγωγής ο οποίος σπούδαζε στη Γλασκώβη, και βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα στου Φιλοπάππου, εξετάζει η Ασφάλεια Αττικής. Μοναδική αυτόπτης η 23άχρονη Πορτογαλέζα φίλη του, που ήταν μαζί μέχρι τη στιγμή που δέχθηκαν επίθεση από οργανωμένη ομαδα αλλοδαπών.
Για την επίθεση με κίνητρο τη ληστεία και το θάνατο του 25άχρονου στου Φιλοπάπππου τα ξημερώματα (16/08) η Ασφάλεια έχει προχωρήσει σε 8 προσαγωγές αλλοδαπών – Πακιστανοί και Αλβανοί- χωρίς να έχουν προκύψει στοιχεία για σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με την 23άχρονη Πορτογαλέζα που ήταν μαζί με τον 25άχρονο στο λόφο του Φιλοπάππου, τους επιτέθηκαν 3 αλλοδαποί και με την απειλή μαχαιριού τους απέσπασαν  τα προσωπικά τους αντικειμενα.

Το πτώμα του νεαρού σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 25χρονος σύμφωνα με την αυτοψία στο χώρο και τη νεκροψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής, φέρει τραύματα στο σώμα από την πτώση.

Κατά την νεκροτομή, ο 25άχρονος νεαρός έφερε βαριές εσωτερικές κακώσεις, από τις οποίες και επήλθε ο θάνατος, συμβατές με πτώση στα βράχια από ύψος 20 μέτρων.

Οι δράστες απέσπασαν από την 23άχρονη το κινητό της τηλέφωνο, το ποσό των 60 ευρώ, το διαβατήριό της και τις κάρτες της

 

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια θανάτου του 25άχρονου και τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του, διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.