Στο Εφετείο ο δολοφόνος του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου

Στο Εφετείο η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου έξω από το σπίτι του, το 2018 με το δράστη να εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης

Στο Εφετείο θα αναβιώσει (15/12) η δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου έξω από το σπίτι του, στις 8 Σεπτεμβρίου του 2018, με δράστη τον συμφοιτητή και επί χρόνια και ευεργετημενο οικογενειακό φίλο του, Παύλο Ιωαννίδη.

Ο δράστης περίμενε το φαρμακοποιό έξω από το σπίτι του νωρίς το πρωί ενώ έφευγε για να πάει ένα δέμα στο πρακτορείο λεωφορείων για την Πάτρα, στο γιο του ο οποίος  σπούδαζε και τον πυροβόλησε επτά φορές,  όταν κατέβασε το παράθυρο του οχήματος του. Είχε εκφράσει την πρόθεση να τον συνοδεύσει και η κόρη του, ωστοσο καθώς έδινε εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο, προτίμησε να μείνει σπίτι για να διαβάσει.

Ο Παύλος Ιωαννίδης μετά το έγκλημα πού είχε διαπράξει, άλλαξε ρούχα , τα πέταξε σε κάδο απορριμάτων και πήγε σε ένα μνημόσυνο. Συνελήφθη 17μέρες μετά το έγκλημα που διέπραξε.

Το Πρωτόδικο Δικαστήριο καταδίκασε το δράστη σε ισόβια ενώ δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό. Ο Παύλος Ιωαννίδης θα παραστεί στο Εφετείο στις 15 Δεκεμβρίου 2021 για να ζητήσει να μειωθεί η ποινή που του επέβαλε το Πρωτόδικο Δικαστήριο για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε, με τη γιατρό σύζυγο του θύματος Ξένια Ευαγγελάκου, την κόρη τους Γιώτα Μαρία Φλώρου και το γιος τους Χρήστο Φλώρο, να αναγκάζονται να ξαναβρεθούν αντιμέτωποι με το δολοφόνο του συζύγου και πατέρα τους.