Φάληρο: Με κλεμμένο οπλο UsP διέπραξαν τη ληστεία στο ταχυφαγείο οι δυο δράστες

Αναζητήσεις για το συνεργός του 20χρονου συλληφθέντα δράστες από κοινού ληστείας σε πρατήριο καυσίμων και ταχυφαγειο διεξάγουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών

Πιστόλι Usp, κατασχέθηκε στην κατοχή του 20χρονου ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα (23/09) υστέρα από καταδίωξη στο Νέο Κόσμο. Όπως διακριβώθηκε ο σειριακός του αριθμός του όπλου εχει υποστεί αποξυση και αναμένεται βαλλιστικός έλεγχος στα Εγκληματολογικά εργαστήρια.

Οπως εχει καταγραφεί σε βιντεοληπτικό υλικό, οι δυο δράστες μετεβησαν  στο πρατήριο της οδού Θεομήτορος με μηχανάκι και προσποιήθηκαν τους πελάτες. Ζήτησαν απο τον υπάλληλο να τους εφοδιάσει βενζίνη, και στη συνέχεια τον απείλησαν αφαιρώντας του τις εισπράξεις της βραδιάς, ενω το χτύπησαν για να τον εκφοβίσουν. Κατα τη διαφυγη τους αφαίρεσαν όχημα με τις γαλλικές πινακίδες το οποίο είχε σταθμεύσει στο πρατήριο πελάτης και κινήθηκαν στο Παλιό Φάληρο, όπου λήστεψαν τους υπαλλήλους ταχυφαγείου.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έχουν αναλάβει την προανάκριση για τους δυο ληστές ενω οι αναζητήσεις γαι το συνεργό του 20χρονου  ειναι σε εξελιξη, καθως εκτιμάται οτι έχουν εμπλακεί και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.