Νέος Κόσμος: Συνελήφθη δράστης διάρρηξης- Αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο απο το Π. Φάληρο και διέφυγαν με κλεμμένο όχημα 

Η ληστεια σε 24ωρο ταχυφαγειο στην περιοχή του Φαλήρου προκάλεσε καταδίωξη με τους δράστες να εγκλωβίζονται στο Νέο Κόσμο και ένας να συλλαμβάνεται ενώ οι συνεργοί διέφυγαν με κλεμμένο

Η καταδίωξη (23/09-04.20) για τους δράστες ληστείας σε ταχυφαγειο επί της Ελ Βενιζελου στο Παλαιό Φάληρο κατέληξε στα στενά του Νέου Κόσμου τα ξημερώματα.

Οι δύο κακοποιοί εισέβαλαν οπλισμένοι στο ταχυφαγειο, υπό απειλή όπλου ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στην επιχείρηση. Κατά τη διαφυγή τους, επιβιβάστηκαν σε κλεμμένο όχημα και κινηθηκαν προς την περιοχή της Καλλιθέας.

Με ανταπόκριση πληρωμάτα της Άμεσης Δράσης  εντόπισαν το ύποπτο όχημα και ακολούθησε καταδίωξη.

Ο όχημα ειχαν αφαιρέσει νωρίτερα τα ξημερώματα οι δύο κακόποιοι σε ληστεία υπαλλήλου σε πρατήριο καυσίμων στον Άλιμο απο τον οποίο απέσπασαν €1.800 . Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους, το όχημα εγκλωβίστηκε στα στενά του Νέου Κόσμου και οι δύο δράστες το εγκατέλειψαν. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν από τους ληστες ενώ ο συνεργός του- προς στιγμήν- διαφεύγει.

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας ενώ η έρευνα και οι αναζητήσεις για το συνεργο του συλληφθέντα είναι σε εξέλιξη.