Καβάλα: Ελεύθεροι οι γονείς του 25χρονου καθ όλη δράστη της δολοφονίας- Στον Εισαγγελέα ο 25χρονος

Ενώπιων του Εισαγγελέα ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 52χρονου οικογενειάρχη στη Χρυσούπολη Καβάλας, ενώ οι γονείς και η σύζυγός του αφέθηκαν ελεύθεροι

Ο 25χρονος πρώην εργαζόμενος στο εργοστάσιο μαρμάρων ομολόγησε και περιέγραψε στους Αστυνομικούς τις κινήσεις του τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (16/09) όταν έστησε ενέδρα κι εκτέλεσε τον 52χρονο Δ.Ν  πατέρα των δύο παιδιών έξω από το εργοστάσιο μαρμάρων, στο οποίο εργαζόταν ως επιστάτης τα τελευταία 32χρονια .

Όπως διακριβώθηκε, ο δράστης με μηχανή μεγάλου κυβισμού αποχώρησε απο τη σκηνή εγκλήματος οπως τον έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας. Κατα την αυτοψίακαι την προανάκριση οι Αστυνομικοί εξακρίβωσαν οτι το όπλο που πυροβόλησε με εννιάβολα φυσίγγια ο δράστης ανήκε σε συγγενή του.

Ως κίνητρο της δολοφονίας ο 25χρονος απέδωσε αντιπαράθεση που είχε με το θύμα, καθώς υποστηριξε οτι ο 52χρονος τον προκαλούσε λεκτικά ενω του απέδιδε ευθύνη για την απόλυσή του- πριν έξι μήνες- από την επιχείρηση.

Ο 52χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ η γυναίκα του αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Στην Διευθυνση Αστυνομίας Καβάλας, κλήθηκαν οι γονείς και η σύντροφος του 25χρονου οι οποίοι μετά τις καταθέσεις τους αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο 25χρονος παραπέμφθηκε (23/09-18.00) στον Εισαγγελέα.